Trollhättans Stad · Publicerad 31 okt 2019

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Om verksamheten
Vi söker nu undersköterskor till våra hemtjänstgrupper Sädeskronan, Lextorp/Velanda som vill göra skillnad för våra äldre! Hos oss erbjuds du ett meningsfullt arbete där du är med och bidrar till trygghet för våra brukare.

Verksamheten är belägen i nya fina lokaler. Här är vi ett härligt team med ett gott samarbete där vi hjälps åt över gränserna. Att använda oss utav tillgänglig teknik för att underlätta och kvalitetssäkra vårt arbete är en självklarhet för oss.

Som medarbetare i Trollhättans Stad får du möjlighet att utveckla din kompetens och vi lär mycket av varandra. Vi är måna om att du ska må bra och erbjuder friskvårdsbidrag och förmånliga träningskort på flera olika träningsanläggningar via personalföreningen Rabatten.

Arbetsuppgifter
Arbetet består av omvårdnadsinsatser, aktiviteter och delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska och rehab personal. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden vilket bland annat innebär att alla äldre personer ska få leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Tillsammans försöker vi alltid skapa bästa möjliga möte med såväl brukare som anhöriga. Dokumentation enligt gällande lagstiftning är också en viktig del av arbetet.
Arbetet utförs hemma hos brukare som kan ha både hund och katt.

Arbetstiderna är schemalagda på dag/kväll, både vardag och helg.

Kvalifikationer
Du som söker ska vara utbildad undersköterska samt ha minst 1 års arbetslivserfarenhet inom yrket. Har du erfarenhet och/eller utbildning inom demens eller psykisk funktionsnedsättning är detta en merit. Du ska ha allmänt goda datakunskaper samt behärska det svenska språket väl, både i tal och i skrift. Behärskar du även somaliska eller finska ser vi detta som meriterande. För tjänsten krävs det att du kan cykla samt att du innehar körkort B.

För att lyckas i rollen behöver du vara ansvarsfull och noggrann i ditt utförande. Du är trygg och professionell i din roll där du är med och bidrar till teamets framgång. Du trivs med att samarbeta med andra då arbetet kräver ett samspel med flera andra professioner. För att snabbt kunna anpassa dig efter rådande situation krävs det även att du är flexibel i ditt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsinformation
Rekrytering/intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård

Inga fler liknande jobb tillgängliga