Trollhättans Stad · Publicerad 21 aug 2019

Beskrivning
På Sylteskolan F-6 ser vi mångfald som en tillgång och inkludering som en självklarhet. I vår verksamhet finns många olika nationaliteter representerade och i våra undervisningsgrupper undervisar vi elever utifrån olika kursplaner, grundskolans och grundsärskolans. Vår ambition är att ständigt utveckla oss och vår verksamhet med målet att öka elevernas måluppfyllelse, kunskapsmässigt och socialt och vi söker dig som vill vara en del av vår utveckling

Arbetsuppgifter & Kvalifikationer
Vi söker en uppdragsmedveten och drivande person som tycker om att ta ansvar och som vill vara med och driva skolutveckling i hela verksamheten. Vi behöver dig som kan och vill ta ett övergripande ansvar för planering och genomförande av vår fritidshemsverksamhet tillsammans med andra fritidslärare. Du blir också viktigt när det gäller att utöka samverka mellan fritidshem och skola.

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i fritidshemmet. Du har lätt för att samarbete och mycket god förmåga att skapa relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Du tar ansvar, är lyhörd, engagerad, kreativ och aktivt i att söka ny kunskap som krävs för att utveckla och utvecklas.

Vi vill att du ska vara med och se till att fritidshemmet blir en del av en helhet som ska bidra till bästa möjliga förutsättningar för utveckling och lärande!

Anställningsinformation
Intervjuer/rekrytering sker löpande.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Utdrag ur polisregistret krävs vid all anställning inom skola.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Lärare

Inga fler liknande jobb tillgängliga