Trollhättans Stad · Publicerad 12 juni

Nu har Du en unik möjlighet att vara med i det ledarteam som, tillsammans med övriga professioner, ska fortsätta forma Hälso- och Sjukvårdsorganisationen inom Omsorgsförvaltningen.

Omsorgsförvaltningen söker en enhetschef för sjuksköterskor.

Verksamheten
Omsorgsförvaltningen har valt att satsa på en gemensam Hälso- och Sjukvårdsorganisation. Du blir en av fyra enhetschefer för sjuksköterskor som tillsammans med områdeschef och enhetschefer för rehab ingår i ledningsgruppen inom Område Hälso- och Sjukvård.

Uppdrag
I ditt uppdrag som enhetschef har Du ansvar för medarbetare och budget. Uppdraget innebär samverkan med MAS, förvaltningsledning och övriga enhetschefer inom SOL/LSS då vi arbetar i team runt patienten för att säkerställa en god och säker vård. Du ska vara inriktad på att leda och styra förändrings- och utvecklingsarbeten i vår organisation.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska och har förmågan och viljan att leda och utveckla den kommunala Hälso- och Sjukvården mot uppsatta mål. Erfarenhet som chef/ledare, där ett strukturerat utvecklings- och kvalitetssäkringsarbete varit framträdande är meriterande. Det kommer att läggas stor vikt vid Dina ledaregenskaper och förmåga till samarbete.
Meriterande är också erfarenhet från arbete inom kommunal vård och omsorg. Du är strukturerad, lyhörd och empatisk. Du åstadkommer ett resultat genom att bygga på medarbetarnas medverkan och delaktighet. Det är viktigt att Du kan arbeta med flera uppdrag samtidigt och har förståelse för hur den egna verksamheten påverkar helheten i organisationen.

Du ska ha goda IT-kunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

Anställningsinformation
Viss beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 000 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas.
Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga