Trollhättans Stad · Publicerad 26 mars 2019

Vill du vara med och utveckla måltiden på Skogshöjdens skola?
1 oktober 2017 startade vår nya Serviceförvaltning i Trollhättans Stad. Det innebär att vår nya måltidsorganisation befinner sig i en spännande utvecklings- och uppbyggnadsfas. Vi jobbar för att förbättra kvalitén och effektiviteten i våra verksamheter för att på så sätt möta dagens och framtiden krav och behov. I Måltidsorganisationen tillagas och serveras ca 27 000 måltider varje dag.

Skogshöjdens skola är en F-6 skola med ca 300 elever och har ett mottagningskök. Huvudkomponenten kommer levererad från vårt centralkök. Servicelaget består av sju personer som tillsammans ansvarar för lokalvård och måltid på skolan.

Arbetsuppgifter
Ett gott ledarskap är vårt viktigaste verktyg i Trollhättans Stad. Utifrån detta leder och motiverar Du personalgruppen genom ledorden helhetssyn, respekt, engagemang och handling.

Som samordnare på Skogshöjdens skola, leder och fördelar du arbetet i den dagliga driften. Du ansvarar för beställningar, dokumentation, arbetsledning med mera. Du är kontakten ut mot pedagogerna och verksamheten samt till viss del elever och vårdnadshavare. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor på enheten och i staden samt med enhetscheferna för måltid och lokalvård.

Kvalifikationer
Du är utbildad på storhushåll-, hotell- och restaurangprogrammet på minst gymnasienivå. Du har även dokumenterad erfarenhet av arbetsledande funktioner inom måltidsverksamhet, med fördel inom skola eller förskola. Du har goda kunskaper i livsmedelshygien, egenkontroll och HACCP. Goda kunskaper i specialkost är meriterande. Du har ett stort engagemang kring måltiden och en förmåga att inspirera dina kollegor och elever på skolan till en trivsam måltidsupplevelse.

Du har även goda datakunskaper då kommunikation, ekonomi, beställningar samt viss dokumentation sker digitalt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i urvalet och värdesätter högt att du är strukturerad och har en god organisationsförmåga. Som person är du drivande och trivs med att leda en arbetsgrupp i förändring. Det ställer krav på att du har god samarbetsförmåga, är flexibel, samt har god förmåga att kommunicera med människor i både tal och skrift i det svenska språket.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga