Trollhättans Stad · Publicerad 4 dec 2019

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Välkommen till oss på Kronan - en skola att längta till!

Kronan F-9 finns i ett kulturhus med bibliotek, medborgarservice, fritidsgård och kulturskolans alla aktiviteter. Det skapar spännande vägar till nya samarbeten. På Kronan ingår det i alla medarbetares grunduppdrag att samverka med de förvaltningar som finns hos oss.

Du har viljan och modet att med inspirerande nytänkande utveckla skolan och undervisningen, du som vill ge allt för att eleverna på Kronan skall nå framgång i skolan och i livet. Vi bygger vår verksamhet utifrån vår helhetsidé där vårt fokus alltid är att ge bästa möjliga förutsättningar till lärande. Vi möter våra elever med positiva, rimliga förväntningar och en tro i att alla elever gör rätt om de kan.

På vår skola vet vi att olikheter berikar. Vi är en mångkulturell skola där många olika språkkulturer och erfarenheter möts, berikar oss och utvecklas tillsammans.

Arbetsuppgifter
Hos oss är du en viktig kugge i vårt elevhälsoarbete med stort fokus på att arbeta förebyggande och främjande. Du är ansvarig för att genomföra såväl utredningar som kartläggningar och handledningsuppdrag. Du kan arbeta på olika nivåer i organisationen. Du är väl förtrogen med ett systematiskt kvalitetsarbete ur ett elevhälsoperspektiv, där analysen av våra insatser är viktiga. Tillsammans med rektor samverkar du med såväl interna som externa aktörer.

Du är van vid dokumentation i digitala system och arbetar för en god samverkan mellan skola och hem.

Du ingår närmast i ett kluster tillsammans med skolans speciallärare utöver din tillhörighet till skolans elevhälsoteam. Du är också en viktig länk i arbetet med våra nyanlända elever, kontakten med Välkomsten och elever i SU-grupper.

Tidigare erfarenhet av att arbeta i en mångkulturell skolmiljö är meriterande.

Kvalifikationer
Du är behörig specialpedagog. Du är väl förankrad i skolforskning utifrån elevhälsoperspektivet. Du ska kunna genomföra pedagogiska utredningar, underlag inför beslut och ansökningar etc.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med läs-skrivutredningar, dyskalkyliutredningar, Bravkod, Logos och att använda PMO som dokumentationsplattform.

Anställningsinformation
Tjänsten tillsätts utifrån att erforderliga beslut tas.
Intervjuer genomförs löpande.

Utdrag ut Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Specialpedagog

Inga fler liknande jobb tillgängliga