Trollhättans Stad · Publicerad 16 dec 2019

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Om verksamheten
Åsaka skola är en F-6 skola belägen ca 12 km utanför Trollhättans tätort. Skolan har ca 145 elever med två tillhörande fritidshemsavdelningar.

Velanda skola är en F-6 skola belägen ca 5 km utanför Trollhättans tätort. Skolan har ca 132 elever med en tillhörande fritidsavdelning.

Vi arbetar aktivt med värdegrundsfrågor och pedagogiskt utveckling. I dagsläget innebär det ett fokus kring formativ bedömning och IKT.

Då vår kollega kommer att sluta hos oss för att gå vidare till ny tjänst i annan kommun så söker vi nu en ny kollega till vårt team.

Arbetsuppgifter
Uppdraget som specialpedagog innebär att handleda lärare och annan personal i specialpedagogiska frågor och ta ansvar för att frågorna har en central plats i arbetslagens arbete. Som specialpedagog gör du vid behov pedagogiska kartläggningar med bedömning och analys av elevens behov. Specialpedagogen ingår i EHT.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har specialpedagogexamen. Du har mycket god förmåga att leda pedagogiska processer. Vidare har du god förmåga att samarbeta, entusiasmera och ser möjligheter. Du har god analytisk förmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta med olika professioner.

Anställningsinformation
Rekrytering kommer att ske kontinuerligt under ansökningstiden.
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är över 5 000 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga