Trollhättans Stad · Publicerad 1 feb

Vi behöver fler kollegor! Är du en av dem?

Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete? Vi har behov av fler timvikarier! Som timvikarie inom Utbildningsförvaltningen har du möjlighet att prova på att jobba inom olika verksamheter såsom förskola, grundskola, grundsärskola och fritidshem och få nyttig arbetserfarenhet!

Att arbeta som timvikarie innebär att du med kort varsel kan komma och arbeta på någon av våra förskolor, skolor och fritidshem på kortare eller längre uppdrag. Utifrån verksamhetens behov och dina önskemål finns det stora möjligheter att själv anpassa hur mycket och när du vill arbeta. Det går alldeles utmärkt att kombinera med studier eller annan sysselsättning. I samband med anställning som timvikarie får du praktisk information och en introduktion.

Vi söker dig som är över 18 år. Du skall minst ha gymnasiekompetens, gärna med inriktning mot barn- och fritid, eller erfarenhet som bedöms likvärdigt. Det är meriterande om du har högskoleutbildning, studerar vid högskola och/eller har erfarenhet av arbete med barn och unga. Om du är utbildad eller studerar till lärare, förskollärare, specialpedagog eller fritidspedagog ser vi givetvis det som ett stort plus. Då kommunikationen med barn, elever, vårdnadshavare och övrig personal är en viktig del av arbetet, krävs det att du behärskar det svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet; du bör vara positiv, initiativtagande, flexibel, ansvarsfull samt ha ett genuint intresse av barn och elever!

Intresseanmälan och praktisk information

Vi ser gärna att du skriver några rader om varför du vill arbete inom Utbildningsförvaltningen och motiverar dina val av verksamheter såsom grundskola, förskola, fritidshem mm. Vi kommer löpande göra urval och kalla kandidater till gruppintervjuer. Observera, för att kunna arbeta hos oss behöver du ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. I samband med att du fyller i intresseanmälan nedan, beställer du ett registerutdrag från polisens belastningsregister. Det skickas hem till dig.
Länk till sidan: Utdrag ur Belastningsregistret

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Utbildning

Inga fler liknande jobb tillgängliga