Trollhättans Stad · Publicerad 19 aug 2019

Om verksamheten
Bemanningsenheten ansvarar för hanteringen av timvikarier i Trollhättans Stads äldreomsorg, hemvård, omsorg för funktionsnedsatta och socialpsykiatri.

Till vår bemanningsenhet söker vi
Undersköterskor för timvikariat inom äldreomsorgen, samt
Stödassistenter för timvikariat inom omsorg för funktionsnedsatta.

Om arbetsuppgifter
Att vara timvikarie innebär att man med kort varsel ska kunna infinna sig på arbetsplatsen när behov av vikarie uppstår. Behovet av timvikarier kan vara varierande över tid.

Som Undersköterska arbetar man med att stödja och hjälpa brukare för deras livsföring utifrån individuella behov, såsom personlig hygien, klädsel, mathållning, förflyttningar, social samvaro, hsl osv.

Som Habiliteringsassistent arbetar man med att stödja och hjälpa brukare med sina dagliga sysslor. Ex; stöd vid påklädning, matlagning, social gemenskap och fritidsaktiviteter.
Stödet skall anpassas för varje individ utifrån svårigheter orsakade av såväl funktionsnedsättningen som dagsform.

Kvalifikationer
  • Du ska ha fyllt 18 år.
  • Du skall ha goda kunskaper i svenska, både skriftligt och muntligt.
  • Vi prioriterar sökande med godkänd eller pågående utbildning motsvarande omvårdnadsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig.
  • Tidigare erfarenhet är meriterande.
  • Vi sätter stort värde vid att du som söker är lugn och stabil, även i stressade situationer, ansvarsfull och pålitlig, har empatisk förmåga, lätt för att samarbeta samt tycker om att ge god service.
Frågor mailas till:
Planeringssamordnare Maria Gällnäs, maria.gallnas@trollhattan.se eller
Enhetschef Ulla-Carin Tegelberg, ulla-carin.tegelberg@trollhattan.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
18 okt 2019
Anställning
Vikariat
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
20
Underkategori
Vård & Omsorg

Inga fler liknande jobb tillgängliga