Utbildningsförvaltningen · Publicerad 6 sept 2019

Om verksamheten
Nordväst om Trollhättans centrum ligger Skogshöjdens skola i ett relativt nytt bostadsområde. Vi är en 4-9 skola där det går ca 260 elever.

Skolområdet ligger mycket naturskönt med inramning av både berg, skogspartier, grönområden och grusfotbollsplan. Skolan ligger också nära Norra Älvsborgs Länssjukhus där det finns stora grönområden med vackra stigar och gröna ängar.

Arbetsuppgifter
Uppdraget innebär att vara lärare i åk 4-6. Du planerar och ansvarar för undervisning i grupperna. Det ingår att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och bedöma undervisning. I tjänsten ingår även rollen som mentor för åk 6.

Du är en del av arbetslaget där du förväntas bidra på olika sätt i strävan mot högre måluppfyllelse. Du deltar även i enhetens gemensamma utvecklingsfrågor under läsåret.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad lärare åk 4-6.

Anställningsinformation
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning

Inga fler liknande jobb tillgängliga