Xllnc Advise Recruitment · Publicerad 27 nov

Vi söker nu Beräkningsingenjörer till vår kund som idag är världsledande inom flygindustrin. Här får du möjligheten att tillsammans med erfarna kollegor utveckla framtidens produkter och komponenter inom exempelvis flygmotorer, gasturbiner, delsystem för raketmotorer och militära flygmotorer. Vill du hoppa på tillväxtsresan av ett globalt företag som ser sin personal som sin största tillgång och investerar därmed mycket i kompetensutveckling? Är du redo att ta nästa steg och få chansen att arbeta med morgondagens utveckling av flygplansprodukter? Ifall tidigare nämnt stämmer in på dig, ta chansen, ansök om tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Beräkningsingenjör kommer du dagligen arbeta med att stödja produktutvecklingen av företagets produkter genom att utföra mekaniska analyser för att säkerställa att kraven och specifikationerna uppfylls samt generell produktsupport och produktionsbarhet. Fokus ligger på FEM-simuleringar och handberäkningar sker mer sällan. Du bidrar till att behålla, underhålla och förbättra företagets analysmetoder inom kompetenscentren samt produktteknikprogram. Under en större del av arbetet använder du dig av din analysförmåga; Vad händer om...? Hur många grader...? etc.

Din profil

Vi söker dig som är flexibel och samtidigt strukturerad i ditt arbete. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i team. Du har ett starkt driv och engagemang att vilja utvecklas framåt. Vi ser gärna att du har ett intresse inom flygteknik, önskvärt specifikt är inom flygmotorer. Du har en förmåga att kombinera både dina teoretiska och praktiska kunskaper. Du arbetar ofta nära dina kollegor och det är viktigt att du är villig att hjälpa andra och samtidigt själv våga be om hjälp när det behövs. Sist, men inte minst, så har du en god analysförmåga.

Krav
  • Högskole- eller Civilingenjör inom Mekanik/Maskin eller motsvarande
  • God engelska i tal och skrift, svenska är önskvärt
  • Erfarenhet av Finite Element Method (FEM)
  • Erfarenhet av Hyperworks, MSC.Marc och LS.Dyna eller liknande
  • God kunskap i Microsoft Office
Meriterande
  • Erfarenhet av SAP R3 och TeamSite
  • Tidigare erfarenhet inom flygteknik
  • Ledaregenskaper
Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.
I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Xllnc Advise Recruitment blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Villkor

Tjänstgöringsort: Trollhättan
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Anställd som konsult via XAR, sedan övergång till kund
Urval: Sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund är ledande leverantör inom flygteknik och finns runt om i världen. Företaget konstruerar och tillverkar innovativa flygsystem och komponenter till över 90% av världens flygplan och motortillverkare. I Trollhättan arbetas det med både militära och kommersiella jetmotorer samt stationära gasturbiner, raketmotorer och olika delkomponenter.
Företaget hjälper sina partners och kunder med de mest komplexa delarna inom flygtekniken. Här får du chansen att tillsammans med erfarna kollegor utveckla framtidens motorer och komponenter inom flygindustrin.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga