Camfil Svenska AB · Publicerad 22 dec

Framgångsrika Trosaföretaget Camfil Svenska AB söker en chef för Logistik och Inköp. Sök jobbet idag!

Vill du jobba med engagerade och innovativa människor i rollen som nordisk chef för logistik och inköp på Camfil Svenska AB? Vi erbjuder dig en nyckelroll i detta privatägda företag som är världsledande inom luftfilter. Du blir en viktig länk mellan produktion, lager, inköp och logistik och kommer att ingå i produktionsledningen för verksamheten i Trosa. Har du ett intresse för analys och utveckling av processer och erfarenhet av att driva digitaliseringsprojekt då kan det här vara ditt nästa jobb!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Högts upp på Camfil Svenskas agenda står medarbetarnas trivsel och att företaget fokuserar på och satsar på rätt saker! Här får du den härliga kombinationen av det lokala, starkt förankrade Trosaföretaget och ett företag som är världsledande inom tillverkning av luftfilter. Globalt får du också över 4000 kollegor vilket ger möjligheter till internationella samarbeten. Tillsammans med chefer och medarbetare på Camfil Svenska kommer du jobba för att ständigt utveckla företaget och dess produkter. Camfil Svenska strävar efter att ligga i framkant eftersom både chefer och medarbetare är innovativa och ständigt arbetar för att hitta förbättringar av vårt sätt att arbeta.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Ansvar för Inköp tillsammans med inköpschefen Anna och hennes team på tre medarbetare (tjänstemän)
  • Ansvar för logistik tillsammans med lagerchefen Göran och teamet på lagret om 25 medarbetare (kollektivanställda)
  • Samordningsansvar i Norden när det gäller logistik och inköp
  • Delaktig vid analys, planering och implementering av nytt affärssystem, Dynamics 365
  • Analys-, utvecklings- och digitaliseringsarbete
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På produktionsanläggningen i Trosa jobbar ca 300 personer. Stämningen är familjär och alla känner alla. Som chef för logistik och inköp rapporterar du till Produktionschefen i Trosa och du är en del av hjärtat i verksamheten.

Du kommer att vara med och driva förändrings- och digitaliseringen i företaget vilket både innebär att utveckla system och processer, men också att få med sig medarbetare att jobba smartare och effektivare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av områdena logistik och inköp eftersom det kommer vara dina huvudsakliga ansvarsområden. Det är inom dessa områden du kommer att bidra med din kompetens. Du kommer att ha två chefer som rapporterar till dig varför vi tror att du har tidigare erfarenhet av att vara chef. I din organisation kommer du ha både kollektivanställda och tjänstemän, därför är det bra att ha erfarenhet av detta sedan tidigare. Vi tror också att du har arbetat på ett producerande företag och har insikter från produktionen som du tar med dig in i jobbet på Camfil Svenska eftersom produktion, logistik och inköp är tätt sammanflätade.

Du har en akademisk utbildning inom relevanta områden som ekonomi, logistik, produktion eller liknande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

För att axla rollen som Nordisk chef för logistik och inköp på bästa sätt är du analytiskt lagd och har ett stort intresse för att driva utveckling och digitalisering. För att lyckas behöver du ett driv och intresse för dessa frågor. Du kommer att få stora möjligheter att påverka och bidra till Camfil Svenskas fortsatta utveckling och ständiga vilja att förbättras.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget