Camfil Svenska AB · Publicerad 6 feb

Framgångsrika Camfil Svenska AB i Trosa söker en chef inom inköp och logistik

Här har du möjligheten till en roll som nordisk chef inom inköp och logistik på Camfil Svenska AB. Vi erbjuder dig en nyckelroll inom företaget som i dagsläget är världsledande inom luftfilter. I rollen blir du länken mellan lager, produktion, logistik och inköp och du kommer att ingå i ledningen för produktionen för företagets verksamhet i Trosa. Om du besitter ett intresse för utveckling och analys av processer kan det här vara ditt nästa jobb!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Högst upp på företagets agenda står trivsel hos medarbetarna och att företaget engagerar sig för rätt saker! Här får du en kombination av starkt förankrade Trosaföretaget som är världsledande inom tillverkning av luftfilter. Över 4000 kollegor får du globalt vilket ger möjligheten till internationella samarbeten. Gemensamt med medarbetare och chefer på Camfil Svenska kommer du arbeta för att utveckla produkterna samt företaget. Företaget arbetar för att ligga i framkant då både medarbetare och chefer är innovativa och arbetar för att förbättra arbetssättet.

Dina framtida arbetsuppgifter
 • Här kommer du få arbeta med uppgifter så som:
  • Ansvara för inköp tillsammans med Anna, inköpschef, och hennes team på tre medarbetare (tjänstemän)
  • Ansvara för logistik tillsammans med Göran, lagerchef, och teamet på lagret på 25 medarbetare (kollektivanställda)
  • Du kommer att ha ett samordningsansvar i Norden gällande inköp och logistik
  • Du kommer att vara delaktig vid planeringen, analysen och implementeringen av det nya affärssystemet Dynamics 365
  Utvecklings-, analys- och digitaliseringsarbete
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I dagsläget arbetar cirka 300 anställda på produktionsanläggningen i Trosa. Här är stämningen familjär då alla känner alla. Då du kommer in som chef för inköp och logistik kommer du att rapportera till Produktionschefen och du kommer att bli en del av verksamhetens hjärta. På Camfil Svenska kommer du få vara med och driva förändrings- och digitaliseringen vilket innebär både att utveckla system och processer, men även att få med sig medarbetare för att jobba effektivare och smartare.

VEM ÄR DU?

Du har erfarenhet inom logistik och inköp då detta kommer bli dina huvudsakliga ansvarsområden. Inom dessa områden kommer du få bidra med din kompetens. I rollen kommer du ha 2 chefer som rapporterar till dig, vilket gör att vi tror att du har tidigare chefserfarenhet. I organisationen kommer du ha både tjänstemän och kollektivanställda och därför är det meriterande om du har erfarenhet inom detta sedan tidigare. Vi tror även att du har insikt från produktionen då du arbetat på ett producerande företag sedan tidigare. Detta för att på Camfil Svenska är produktion, inköp och logistik tätt sammanflätade.

Du besitter en akademisk utbildning om relevanta områden som logistik, produktion, ekonomi eller liknande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du är analytiskt lagt med ett intresse för att driva digitalisering och utveckling. Här, hos Camfil Svenska, kommer du få möjlighet att påverka och bidra till företagets fortsatta utveckling och ständiga vilja att förbättras.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget