Teampac AB · Publicerad 17 jan

Kundservice/Order

Vi förstärker vårt kundservice-/orderteam, till vårt kontor i Tyresö, Stockholm

I vår satsning att bli den naturliga samarbetspartnern inom förbrukningsartiklar, så behöver vi förstärkning med en serviceinriktad person inom kundservice/order, som ska tillgodose våra kunders behov i samband med sina beställningar.

Är du en serviceinriktad person som vill jobba nära kunder i ett spännande bolag med goda utvecklingsmöjligheter? Då är tjänsten rätt för dig! Din Roll I din roll inom kundservice/order arbetar du brett och varierat med att ge våra kunder service och information av högsta kvalité tillsamman med våra Fältsäljare.

Professionalitet, service och problemlösning är tre av de nyckelord som tjänsten efterfrågar, då tjänsten innebär daglig kontakt med våra kunder via telefon och mejl.

I tjänsten kommer du även att: * På ett tydligt och effektivt sätt administrera orderhanteringen samt den interna kund- och orderrelaterade registervården i samband med beställningar. * Ansvara för order, reklamationer, krediteringar samt allmän information till kund.

Din Profil Vi tror att du som söker har minst en gymnasial utbildning och erfarenhet av att ha jobbat inom kundtjänst eller annan typ av kundnära verksamhet. Du goda kunskaper i Microsoft Office och ska gärna ha arbetat i affärssystemet Navision eller liknande affärssystem tidigare. Vi ser även att du skriver och talar väl, i såväl svenska som engelska. Som person är du öppen, lättsam, noggrann och stresstålig då arbetet till stor del handlar om orderhantering och support till kunder är det ytterst viktigt att du är serviceinriktad.

God kommunikation med förmåga att lyssna och uppfatta kunders behov är viktigt för denna tjänst. För att trivas i rollen uppskattar du arbetsuppgifter av administrativ karaktär och du är jordnära och lösningsfokuserad. Vidare är du självständig i din roll men har en prestigelös och hjälpsam inställning gentemot dina arbetskollegor.

Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete med högkvalitativa produkter och ett gott kamratgäng. Du får möjlighet till såväl personlig som professionell utveckling.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Affärschef Johan Krantz 070-6611928, eller HR Manager Peder Mattsson, 0709-10 03 10. Vi behandlar sökande och intervjuer löpande, så dröj inte med din ansökan. Tillträde snarast! Välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Teampac har sedan 1981 marknadsfört och sålt förpackningar, hygienartiklar, kemikalier mm, för livsmedelshantering. Genom ett brett sortiment av högsta kvalitet är vi den ideala samarbetspartnern för en kostnadseffektiv, rationell och livsmedelsäker hantering av förpackningar, hygienartiklar och kemikalier till dagligvaruhandeln, restauranger, storhushåll, grossister och livsmedelsindustrin. Teampac har ca 10 anställda och en omsättning på ca 60 miljoner. Teampac ingår i Orkla Food Ingredients (OFI). OFI har ca 2400 anställda och omsätter ca 8 miljarder SEK. I OFI ingår också bl.a. KåKå, Jästbolaget, Odense Marcipan, Dragsbaek Margarine, Idun Industri och Sonneveld. Läs mer på www.teampac.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga