LENZO Utveckling & Rekrytering AB · Publicerad 30 aug

Carrier Refrigeration Sweden AB söker via LENZO en kyltekniker/servicetekniker till Norra Bohuslän/Dalsland. Vi är idag tolv certifierade kyltekniker/servicetekniker i distriktet och behöver förstärka med ytterligare en.

Arbetsuppgifter
Denna tjänst inom butikskyla innebär att du huvudsakligen arbetar i Norra Bohuslän/Dalsland. Du utgår från hemmet varje dag, uppföljningsmöten mm är i Göteborg. Du har en egen servicebil och arbetar med dagens jobb som du får i samråd med din koordinator. Arbetet sker inom området butikskyla och du besöker kunder för att göra service, reparationer och installationer av exempelvis kylaggregat, kylrum och kyldiskar. I de flesta fall arbetar du ensam ute hos kund. Du har löpande kontakt med kontoret vad gäller behov och leverans av materiel. Tjänsten innebär en hel del resande inom distriktet och det är stort fokus på kund och service. Du kommer till ett stabilt företag med kollektivavtal och friskvård och som värnar om sina medarbetare.

Kunskaper
Utbildning inom kylteknik eller motsvarande erfarenhet. Minst ett par års arbetslivserfarenhet som kyltekniker/servicetekniker. Kylcertifikat, grundläggande el-kunskap, B-körkort, god svenska i tal och skrift även engelska i tal och skrift. Meriterande är om du har elektrikerutbildning, VVS samt certifikat inom lift, heta arbeten och har arbetat med CO2.

Personliga egenskaper
Vi ser att du är en trygg person som gillar att arbeta målstyrt och resultatinriktat. Du trivs med att arbeta självständigt, ha mycket eget ansvar och att planera din egen tid. Du tycker också om att träffa nya människor då det är mycket kundkontakt.

Ansökan kontaktperson
Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt dock senast söndag 2018-09-09. Ansökan görs via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten kontakta Lennart Karlsson, LENZO Utveckling & Rekrytering AB på mobil: 070-633 90 98 alt. e-post lennart@lenzo.se

LENZO Utveckling & Rekrytering AB utvecklar företag och människor. Vi arbetar med rekrytering, search, ledarskap, sälj- och medarbetarutveckling, team, organisationsutveckling, föreläsningar, outplacement/omställning samt mindfulness. Vi arbetar över hela Sverige mot branscher som kräver förtroende, hög kvalité och bestående resultat/förändringar. Våra värdeord är förtroende, kvalité och bestående resultat/förändringar. (www.lenzo.se)
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Carrier Commercial Refrigeration är en ledande leverantör av högeffektiva och driftklara kylsystem och tjänster för livsmedelsindustrin med filialer i mer än 20 länder i Europa och en betydande närvaro i Mellanöstern och Asien. Carrier Commercial Refrigeration är en del av UTC Building & Industrial Systems, världens största leverantör av byggteknik.

Carrier Commercial Refrigerations svenska dotterbolag svarar för försäljning, installation och service av företagets produkter på den lokala marknaden. Huvudkontoret finns i Göteborg men vi finns representerade över hela landet. Kundsegmentet på området butikskyla är inom dagligvaruhandel och matvarubutiker. För mer information om Carrier Commercial Refrigeration, vänligen besök: www.carrierrefrigeration.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 sept
Ort
Uddevalla
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler jobb från LENZO Utveckling & Rekrytering AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga