NCC · Publicerad 12 feb

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Här är dina nya utmaningar
Som Träarbetare kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom din kompetens. Vi har flera spännande projekt pågående i Uddevalla och Bohuslän just nu.

För att arbeta hos oss krävs yrkesbevis som träarbetare. Det är dessutom meriterande om du har yrkesbevis som kranförare eller om du arbetat som betongarbetare eller liknade. Du har en bred kompetens eftersom vi verkar inom alla typer av husbyggnationer. Som person är du självständig och engagerad. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt för vi arbetar mycket med våra värdringar och därför fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information
Anställningen är tänkt påbörjas vecka 5 eller efter överenskommelse och är en provanställning med syfte att tillsvidareanställa. Du kommer att arbeta inom vår Byggverksamhet på avdelning Building Väst. Vi arbetar i huvudsak inom Fyrstadsregionen men gäller även från Strömstad i norr, in i Dalsland i öst och ner till Kungälv i söder.

Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sören Hallberg, HR, telefon: +46317715368.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
12 mars
Ort
Uddevalla
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk

Inga fler liknande jobb tillgängliga