Oilmek · Publicerad 26 okt 2021

Nu söker vi en serviceledare för att förstärka vårt serviceteam i Uddevalla.

Arbetsuppgifter
Som serviceledare hos oss kommer du i huvudsak ta emot samt fördela, planera och administrera serviceuppdrag. Du kommer att vara serviceteknikernas coach i deras framgång och personliga utveckling.

Som spindeln i nätet tar du emot och delegerar inkommande jobb från kund till tekniker. Samtidigt är du med och stärker flödet genom det ständigt pågående arbetet med att förbättra våra service-/ projektrutiner.

Det är ett varierande arbete med mycket kundkontakt och växlande tempo. Huvudsakligen sker arbetet på kontoret och i verkstaden nära till hands åt tekniker, samt på telefon och mail med kund. Förberedning av jobb, kontroll på plats med kund och ansvarig tekniker förekommer.

Din profil
Vi söker en driven, samverkande och strukturerad person som gillar att ha många bollar i luften. Du tar ansvar och brinner för att utveckla dina medarbetare genom ett coachande ledarskap. Du är en serviceinriktad kommunikatör med stort kundfokus och tillsammans med ditt team når ni gemensamt uppsatta mål.

Du som söker denna tjänst ska ha några års erfarenhet av industriservice eller drift- och underhållsarbete inom industrin.
Meriterande är om du arbetat som projekt- eller serviceledare i ett antal år. Alternativt är du en service- eller underhållstekniker som ser detta som nästa steg i karriären.

"Oilmek är väldigt lyhörda med att erbjuda utveckling inom det som du brinner för. Så länge du visar intresse så finns det alltid goda möjligheter, vilket jag tycker är något av det bästa med företaget!" - Emil Larsson, Konstruktör/Servicetekniker

Att arbeta på Oilmek
Innebär att du ingår i ett lag som samarbetar och stöttar varandra. Du är med och påverkar både din egen arbetssituation och serviceteamets utveckling. Tillsammans utvecklar vi såväl företaget som oss själva. Vi ser det som en självklarhet att vi har ett bonussystem, bra tjänstepension, sjukvårdsförsäkring och ett generöst friskvårdsbidrag. Tjänsten är en heltid och B-körkort är ett krav.

Känner du igen dig? Tveka inte utan sök ditt drömjobb på Oilmek!

Placering
Uddevalla

Ansökan
Vid frågor kring tjänsten kontakta Eric Verhaegh 0500-77 19 52.
Rekryteringen sker löpande, ansökningar hanteras efter hand som de kommer in.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Oilmek är ett service- och kunskapsföretag inom industriell hydraulik som ska leda den tekniska utvecklingen i branschen. Vi utvecklar, installerar, servar och bygger system för hydraulik. Utöver detta marknadsför vi också ett brett och djupt sortiment av komponenter och reservdelar inom området. Dessutom utför vi reparationer i våra verkstäder. Våra kunder är industriföretag, statliga verk, maskintillverkare och återförsäljare.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga