Oilmek · Publicerad 24 dec 2019

Nu söker vi en servicetekniker /styr- och reglertekniker för att förstärka vårt serviceteam i Uddevalla. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker "styr och regler" ingår bl.a. felsökning av mer komplexa tekniska system, ta fram hydraultekniska lösningar (nytillverkning mm), programmering av bl.a. omriktare, kontroll/renovering av hydraulisk utrustning.
I rollen som tekniker är du med och bidrar till utvecklingen i vår bransch där Oilmek idag ligger i framkant men vill öka bredden i att utveckla moderna hydrauliska styr- och reglerlösningar (industri 4.0)
Arbetet utförs i vår verkstad samt ute hos våra kunder som befinner sig framförallt i Uddevalla med omnejd.

Din profil
Vi söker dig som är en metodisk problemlösare och är serviceinriktad. Du bör vara noggrann och är van vid att arbeta på ett strukturerat sätt. Du har förmodligen en utbildning inom styr- och reglerteknik eller liknande, alternativt så har du ett antal års praktisk erfarenhet av arbete som service/underhållstekniker med bred erfarenhet av olika tekniska system/industrier.
Då du är vår ambassadör gentemot våra kunder är det extra viktigt att du är social, ansvarstagande, och är en god och lyhörd kommunikatör med ett trevlig bemötande!

Att arbeta på Oilmek
Innebär att du ingår i ett lag som samarbetar och stöttar varandra. Du är med och påverkar både din egen arbetssituation och serviceteamets utveckling. Tillsammans utvecklar vi såväl företaget som oss själva. Vi ser det som en självklarhet att vi har ett bonussystem, bra tjänstepension, sjukvårdsförsäkring och ett generöst friskvårdsbidrag. Tjänsten är en heltid och B körkort är ett krav.
Känner du igen dig? Tveka inte utan sök din nya utmaning på Oilmek!

Placering
Uddevalla

Ansökan
Vid frågor kring tjänsten kontakta Eric Verhaegh 0500-77 19 52. Skicka ditt personligabrev och CV till jobb@oilmek.se
Sista ansökningsdag: 2020-01-31
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Oilmek är ett service- och kunskapsföretag inom industriell hydraulik som ska leda den tekniska utvecklingen i branschen. Vi utvecklar, installerar, servar och bygger system för hydraulik. Utöver detta marknadsför vi också ett brett och djupt sortiment av komponenter och reservdelar inom området. Dessutom utför vi reparationer i våra verkstäder. Våra kunder är industriföretag, statliga verk, maskintillverkare och återförsäljare.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga