Rexel Sverige AB · Publicerad 15 sept

Utöver våran traditionella verksamhet som har en mycket bra utveckling, så har vår försäljning ökat på flera av våra teknikområden, Solenergi, Laddteknik, Fastighets Automation samt LED belysning. Vi ser en fortsatt stark positiv trend i vårat arbetsområde. Därför utökar vi nu vår verksamhet ytterligare med en Innesäljare till vårat erfarna säljteam.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare ansvarar du för order, offerter, service och försäljning till våra kunder. I arbetet ingår att aktivt följa upp offerter och bedriva försäljning per telefon samt hjälpa till med att sköta butik och ta emot kunder.

Kvalifikationer

Du som söker jobbet har troligen en avslutad el/teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenheter vi bedömer som likvärdiga. Som säljare inom grossistledet är en bred produktkännedom mycket viktig. Vi ser helst att du har spetskompetens inom minst ett produktområde. Det här med sälj är också rätt viktigt för oss, därför bör du ha någon form av säljutbildningen och erfarenheter eller rent av är född som säljare. Det blir en hel del arbete i Excel, så där behövs kunskaper från din sida. Grundläggande kunskaper i svenska vad gäller tal och skrift är en förutsättning.

Personliga egenskaper

Du som söker jobbet är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakt med kunder och underhåller relationen på ett professionellt sätt. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang och delaktighet hos våra kunder. Därför tror vi att vår framtida kollega är bra på att påverka och övertyga sin omgivning. Vi på SELGA vill visa vägen och bidra till våra kunders fortsätta utveckling tillsammans med oss.

Kontakt med oss

Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag, vi vill dock ha din ansökan senast 30 september!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Martin Wallén, Enhetschef som du når på telefonnummer 073-801 89 33.

Du kan läsa mer om SELGA på selga.se samt rexel.se.

+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SELGA är en av landets ledande elgrossister med lokalisering på 35 platser i Sverige, 340 anställda och en årlig omsättning på ca 1,7 miljarder kronor. SELGA ingår i den världsledande elgrossist­koncernen Rexel och Rexel Sverige AB.

SELGA är ett framgångsrikt företag som är väletablerat på marknaden. Genom sin decentraliserade organisation har SELGA skapat ett flexibelt företag som kontinuerligt anpassar sig till kundernas nuvarande och framtida behov. Vi är idag ensamma på marknaden om att ha lokal lagerhållning som anpassas efter våra lokala kunders behov.

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 okt
Ort
Uddevalla
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Rekryteringen hanteras av
Rexel Sverige AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga