Academic Work · Publicerad 19 aug 2021

Det går riktigt bra för vännerna på Tempus. Nu söker vi en utvecklare inom frontend som vill bli en i gänget! Tempus är det norrländska företaget med stor passion för innovation och med målsättningen att utveckla det bästa systemet för resursplanering, schemaläggning och närvarohantering för Sveriges alla förskolor! Scrolla vidare om du också vill utvecklas och ha roligt på jobbet, vi ser fram emot att höra från dig! Urvalet sker löpande.

Information om uppdraget

Nu söker vi en frontend-utvecklare till det marknadsledande företaget Tempus för en direktrekrytering med start denna höst. Arbetsklimatet är familjärt och du kommer att trivas om du är prestigelös och jordnära. Ledarskapet präglas av frihet under ansvar där kommunikation, god stämning kollegor emellan och lagarbete ses som en självklarhet.

Du erbjuds
 • Goda möjligheter till fortsatt kompetensutveckling genom närhet till kompetenta kollegor och stor fokus på innovation.
 • Möjligheten att arbeta nära programvarans användare och skapa skillnad på riktigt för Sveriges alla förskolor.
Arbetsuppgifter

På Tempus arbetar de utifrån den agila metodiken Scrumban (Scrum/Kanban) och du kommer bli en del av ett erfaret utvecklingsteam inom såväl frontend som backend. Din roll blir att driva utvecklingen kopplat till frontend, såsom programmering och strukturering av produktionssatta applikationer inom bla. React Native, TypeScript, JS, Json. På Tempus jobbar dem tillsammans, där kunskapsdelning sinsemellan gör vardagen både roligare och mer givande.

Vi söker dig som
 • Har en utbildning inom IT-området och har minst ett års arbetslivserfarenhet av frontend-utveckling.
 • Har tekniska färdigheter inom React Native, TypeScript, JS, Json och har kännedom samt intresse av UX.
 • Har ett intresse för att lära sig mer inom backend och fullstack.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska, eftersom dialog med kunder och dokumentation som rör ditt arbete sker på svenska.
Det anses som meriterande om du även har kunskaper inom backend-utveckling såsom API/REST, Java, SQL, Statistisk analys och algoritmutveckling eller om du har kommit i kontakt med mer generell agil utveckling, code reviews, parprogrammering. Men det är inget krav för tjänsten.

Som person är du
 • någon som verkligen gillar att lösa problem.
 • den som kan komma med nya idéer sinsemellan, stort som smått!
 • en lagspelare som uppskattar att samarbeta med andra.
Tjänsten passar dig som har ett intresse för interaktionen mellan IT och människor, och vill få chansen att arbeta i ett företag som arbetar för enkelhet, användarvänlighet och närvaro. Som företag värdesätter Tempus närheten till kunden för att kontinuerligt utveckla och förbättra funktion och design.

Övrig information
 • Start: Hösten 2021, enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Tillsvidare, rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du blir anställd direkt hos Tempus.
 • Placering: Umeå, men det går även att arbeta remote
 • Vi kommer att be dig om ett utdrag från belastningsregistret om du går vidare i processen, detta då du kommer att ha kontakt med skola.
Då rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work är Tempus önskemål att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Läs mer om Tempus Information Systems AB här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga