Academic Work · Publicerad 19 apr 2021

Vi på Academic Work tror på att ha roligt på jobbet, sprida positiv energi, nå imponerande resultat och att alltid vilja utvecklas. Vi söker nu en Sales Assistant för en tjänst på deltid vid sidan av dina studier. I rollen blir du en viktig kugge i vår interna säljorganisation i att hitta nya affärsmöjligheter och utveckla våra befintliga kundsamarbeten! Är du den vi söker? Ansök direkt, urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

"Jag sökte rollen som Sales Assistant då jag ville få erfarenhet från b2b och lära mig säljprocessen från grunden. Som Sales Assistant stöttar jag Account Managers i deras dagliga arbete vilket ger mig privilegiet att lära mig från drivna och engagerade kollegor. I rollen får jag möjlighet att bidra till verksamhetens fortsatta utveckling genom att hitta nya kunder och boka möten som kan leda till potentiella affärer. Jag såg framför mig en arbetsplats med energi och en stark gemenskap och kan i efterhand säga att Academic Work överträffade alla mina förväntningar."- Så beskriver Charlotta, vår tidigare Sales Assistant, rollen och varför hon trivdes så bra i den.

Som Sales Assistant är du en viktig spelare i vår säljorganisation för att vi ska kunna fortsätta vår tillväxtresa. Vi erbjuder dig med rätt utvecklingsfokus, driv och ambition möjligheten att jobba sida vid sida med våra Account Managers! Du kommer att tillhöra vår interna säljorganisation och arbeta med att stötta och underlätta för våra Account Managers i sitt dagliga arbete med att söka upp och kontakta företag i behov av våra tjänster inom personaluthyrning och rekrytering.

Arbetsuppgifter

Du kommer bland annat att:
 • Hitta nya möjligheter till affärer genom att prospektera såväl nya som befintliga kunder.
 • Boka möten
 • Omvärldsbevakning av kunder
 • Konkurrensanalyser
 • Skapa och utföra events riktat mot våra kunder
Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att styras av din egen utvecklingsbenägenhet vilket på sikt kan innebära mer ansvar, exempelvis att medverka på kundmöten eller driva affärer på egen hand.

Utvecklingsmöjligheter

Vid lyckat samarbete efter färdiga studier ser vi att du med fördel och fortsatt intresse tar dig an rollen som Account Manager hos oss på heltid!

Vi söker dig som
 • Studerar och har ca 1 år kvar av studierna. Du studerar exempelvis försäljning, affärsutveckling, marknadsföring eller liknande. OBS! detta är ett krav för tjänsten.
 • Har erfarenhet av att arbeta med telefon som arbetsredskap, exempelvis erfarenhet av telefonförsäljning eller kundtjänst.
 • Har ett stort intresse för försäljning och en vilja att utvecklas inom området.
 • Har B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska
Som person är du:
 • Relationsskapande
 • Initiativtagande
 • Strukturerad
 • Uthållig
ÖVRIG INFORMATION

Start: Augusti

Placering: Centralt i Umeå

Omfattning: 1-2 dagar/vecka, flexibelt vilka dagar och anpassas efter dina studier.

Lön: Timlön

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten kan du kontakta vår rekryterandechef Frida Lampe på frida.lampe.persson@academicwork.se eller ume02@academicwork.se. under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Umeå
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga