Academic Work · Publicerad 30 aug 2021

Vi söker ni en testingenjör till vår kund i Umeå som ger möjlighet till jobba remote. De strävar efter att bli den bästa arbetsplatsen inom IT i Sverige, och nästa steg i världen! I den här rollen kommer du huvudsakligen jobba med implementering och förbättring av testautomatiseringsinfrastrukturen för deras egna webbaserade videoplattform.

Information om uppdraget

Hos vår kund fokuserar de på användbarhet och hållbara, välkodade lösningar. De använder just nu manuell testning för deras produkter, men strävar efter att underlätta testautomatisering och implementera mer automatiserade sätt att arbete med testning.

I den här rollen kommer du ha nära arbete med Site Reliability Engineers och Support Engineers. Du kommer att rapportera till en team ledare och även ha regelbundna uppföljningar för att se till att du trivs i din arbetsroll och att du har möjlighet att utvecklas.

Du erbjuds

* Ett jobb hos en spännande kund i en expansiv fas. Här blir du en del av en härlig företagskultur där dom jobbar aktivt för sina medarbetares utveckling och trivsel i form av individuellt anpassade utbildningar och roliga aktiviteter

Arbetsuppgifter

I rollen som testingenjör kommer du vara involverad och ha ansvar över att bygga upp processer för testautomatisering samt besluta vilket verktyg som är lämpliga att använda, samt kvalitetssäkring av vår kunds produkter.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant området, exempelvis datavetenskap eller teknisk teknik.
  • Har några års arbetslivserfarenhet som testingenjör, gärna med kunskap inom testautomatisering, verktyg och processer
  • Pratar flytande engelska eftersom språket används i det dagliga arbetet
Vi ser det som meriterande om du har varit med och konfigurerat testprocesser i en mjukvaruproduktmiljö.

Som person är du:
  • En lagspelare
  • Flexibel
  • Strukturerad
Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Remote eller från deras kontor i Umeå
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga