ApoEx · Publicerad 2 sept 2019

Vill du vara med och starta upp ApoEx verksamhet i Norrland och vara med på företagets fortsatta framgångsresa? Trivs du i en miljö som präglas av driv, nytänkande och inställningen att ingenting är omöjligt? Där erfarenhet är meriterande men strävan att vilja lära sig är viktigare? Vi söker nu en operativ Driftchef till Tillverkning och Beredning i Umeå. Rollen passar dig som är du en trygg, prestigelös ledare som är duktig på att coacha och entusiasmera dina medarbetare.

ApoEx tillverkar varje dag ett stort antal cytostatika- och sterila beredningar i nära samarbete med vården och med patientens bästa i fokus. Som Driftchef kommer du ha det övergripande ansvaret för ApoEx tillverkningsenheter i Umeå och Sundsvall. Tjänsten är placerad i Umeå.
Vi utvärderar ansökningar löpande och välkomnar din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som Driftchef för Tillverkning och Beredning kommer du vara med att bygga upp vår nya enhet i Umeå, du kommer att ingå i ledningsgruppen för Norrland och rapportera till Verksamhetschefen. Du kommer ha personalansvar för medarbetare i Umeå och en personalgrupp med gruppchef i Sundsvall. Som Driftchef har du personalansvar, budgetansvar arbetsmiljöansvar och det övergripande ansvaret för enheten.

I arbetsuppgifterna ingår:
 • Helhetsansvar för all tillverkningen av beredningar av steril- och cytostatika beredningar till våra kunder i Umeå.
 • Vara med att bygga upp och starta igång verksamheten i Umeå och Sundsvall
 • Följa upp, analysera och utveckla verksamheten
 • Leda och driva förbättringsarbete i form av kvalité, miljö och arbetsmiljö genom kontinuerliga insatser och uppföljningar
 • Att driva och utveckla den interna flödesprocessen utifrån ett helhetsperspektiv som vidare kommer att bidra till en samverkande organisation med kunden i fokus
 • Ansvar för lagerhållning och logistik av diverse läkemedelsprodukter i fråga om flöde, planering och ledning.
 • Att med personligt ledarskap bidra till att medarbetare trivs, är engagerade och att vi tillsammans når verksamhetsmålen
Vem är du?

Vi söker dig som är Apotekare eller Receptarie, det är mycket meriterande om du har extempore behörighet. Du har flerårig erfarenhet av att arbete i en liknande verksamhet i en arbetsledande roll med personalansvar. Flytande svenska i både tal och skrift samt goda IT-kunskaper är ett krav.
Vidare ser vi att du uppfyller följande:
 • Erfarenhet av att driva, genomföra och följa upp arbetsprocesser
 • Erfarenhet av att arbeta i en verksamhet där kundperspektivet är viktigt
 • Erfarenhet av att driva förändringsprocesser och att skapa en kultur där medarbetare känner engagemang och ansvar
 • Erfarenhet av sjukhusfarmaci är meriterande
 • Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en snabbt växande verksamhet som gjort en utvecklingsresa utan belastning på kvalité och resultat gentemot kund.
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi söker dig som är en prestigelös, kommunikativ och närvarande ledare. Du gillar högt tempo och stark teamkänsla och drivs av att skapa en positiv, effektiv arbetsplats där medarbetarna trivs, tar ansvar, känner sig motiverade och delaktiga och gör sitt bästa för att uppnå verksamhetens mål. Du är har en coachande ledarstil och har bevisad förmåga att få med dig dina medarbetare och att bygga och driva ett väl fungerande team med en stark kultur.
Vidare har du integritet och känner dig trygg i att du kan agera kravställare på ett sätt som främjar samarbete och verksamheten i helhet. Du har även förståelse för kundperspektivet och kan förmedla vikten av kundperspektivet till verksamheten.

Om verksamheten

ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Vill du utvecklas med oss?
Läs mer om ApoEx på www.apoex.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 sept 2019
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga