ApoEx · Publicerad 7 nov

ApoEx har haft en kraftig tillväxt sedan start och utsågs 2014 till Supergasell av Dagens Industri. Nu söker ApoEx en verksamhetschef till expansionen i norra Sverige.

Uppdrag och ansvarsområden

ApoEx ska expandera för leverans till fyra olika landsting/regioner, som är Västerbottens läns landsting, Region Norrbotten, Region Jämtland Härjedalen och Region Västernorrland. Uppdraget består av distribution av läkemedel, tillverkning, läkemedelssupport och farmaceutiska tjänster. Norra sjukvårdsregionens läkemedelsleveranser kommer att utgå från Umeå där man kommer att vara cirka 15 medarbetare. Ytterligare cirka 25 medarbetare kommer vara placerade på sjukhusen i Sundsvall och Umeå för tillverkning och beredning samt i Sunderby för läkemedelssupport. Verksamhetschefens huvudsakliga uppgift är att säkerställa att befintliga kontrakt med avtalskunder följs och utvecklas i linje med uppdraget och att avtalen har en ändamålsenlig organisation och kompetens för att leva upp till kundens krav. I uppdraget ingår att säkerställa att avtalen följs upp och rapporteras till kund. Befattningen har dels ansvar för personal, budget och arbetsmiljöansvar inom den egen verksamheten, dels ansvar för löpande förbättringar av verksamhetens nyckeltal, såsom exempelvis leveranssäkerhet, kvalitet och kundnöjdhet.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Du har flera års ledarerfarenhet samt erfarenhet av att leda genom andra på distans på flera geografiska platser. Därtill har du erfarenhet inom lager, logistisk processindustri och/eller tillverkning samt erfarenhet av ledningsgruppsarbete och av förändringsarbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av hälso- och sjukvård och/eller läkemedelsbransch samt att du har arbetat inom en kundorienterad organisation. Vi ser även att du har kunskaper om LOU, har arbetat med stora logistiska flöden samt arbetat inom en processorienterad organisation. För att lyckas i den här rollen har du god förmåga att bygga relationer, bra samarbetsförmåga och har ett genuint intresse för kunden. Som person är du problemlösare med analytisk förmåga och är förutseende av problem, är resultatorienterad och har god förmåga för planering.

Om apoex

ApoEx erbjuder försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial samt andra farmaceutiska tjänster till såväl privat som offentlig sektor. Många vårdgivare nyttjar ApoEx som helhetsleverantör medan andra valt ut delar av det totala erbjudandet, och ApoEx hjälper gärna till att skräddarsydd en lösning utifrån dina specifika behov.

ApoEx har haft en kraftig tillväxt sedan start och utsågs 2014 till Supergasell av Dagens Industri. 2015 tog sig Jens och John Patrick sig in på Veckans Affärers lista över Supertalanger som nummer 2 och 3. ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 nov
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga