Atea · Publicerad 28 maj 2021

Är du administrativt lagd med ett stort tekniskt intresse? Vill du vara en del av en etablerad organisation som har en familjär känsla och högt i tak? Ta då chansen och sök redan idag, urvalet sker löpande!

Atea erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Ateas räkning ett Tekniskt affärsstöd. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Atea. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Ateas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

I rollen som Tekniskt affärsstöd hanterar du affärer som avser nätverk och säkerställer att Ateas system håller en hög kvalité.
Du stödjer även ansvarig säljare i förvaltningen av den produktbaserade försäljningen på Ateas kunder, huvudsakligen inom administrativa områden såsom hantering, uppföljning och rapportering av beställningar. Du skapar offerter och tar fram försäljningsresultat.

Vi söker dig som

Vill arbeta med administration och har ett goda kunskaper inom IT, gärna inom nätverk. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med nätverk, har erfarenhet av administration eller om du kommer från IT-branschen.
B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten.
Har du arbetat i SAP eller något annat affärssystem samt van vid Excel är detta meriterande, men absolut inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Atea.
Du är van vid att arbeta strukturerat och besitter en god analytisk förmåga. Du har vidare en god samarbetsförmåga och är driven och effektiv i ditt sätt att arbeta.

START: Augusti
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Atea är en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom deras breda och djupa expertis kan Atea hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av. Atea finns nära din verksamhet på ett 30-tal orter från Kiruna i norr till Malmö i söder. Oavsett var du befinner dig sätter dom ihop bästa laget för din verksamhet. Deras kontor känner till marknaderna lokalt och har samtidigt tillgång till hela Ateas kompetens.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 aug 2021
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga