Bilbolaget · Publicerad 15 apr 2021

Är du en person som trivs i ett varierat jobb samt skapa ordning och reda på arbetsplatsen? På Bilbolaget kommer du in i en sammansvetsad grupp som tillsammans samarbetar för att klara sina uppgifter.

Under sommarperioden behöver Bilbolaget utöka sin personal med start i mitten av juni. Missa inte denna möjlighet!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Bilbolagets räkning en godsmottagare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Bilbolaget från mitten av juni fram till slutet av vecka 29. För rätt person finns eventuellt möjligheter att fortsätta arbeta extra vid behov efter denna period.

Under semesterperioden behöver Bilbolaget utöka sin personalstyrka då ordinarie personal går på semester. Arbetet är förlagt måndagar - fredagar mellan 07:00- 16:15.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårat önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som godsmottagare på Bilbolaget ansvarar du för ett så effektivt och smidig godsmottagning som möjligt.

Nedan ger vi exempel på arbetsuppgifter som är vanligt förekommande:
  • Skicka & ta emot gods
  • Ombesörja att delarna sorteras in på lagerplats
  • Hantering av emballage
  • Posthantering
Vi söker dig som

Har truckkort och har samlat på dig erfarenhet från att köra truck. Du är van att arbeta i Officepaketen, främst Outlook och har goda datakunskaper då du kommer arbeta i olika system.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bilbolaget. Du är initiativtagande och trivs att arbeta i nära samarbete med kollegor. Vidare är du ordningsam och trivs att arbeta i ett högt tempo.

START: Mitten av juni
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Bilbolaget har funnits sedan 1932 och är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo och Renault personbilar samt Renault och Dacia transportbilar. I Östersund och Norrbotten representerar vi även Ford personbilar och transportbilar. Vi säljer över 10 000 st. nya och begagnade bilar i Norrland. Vi finns på 14 orter i norra Sverige från Härnösand i söder till Kiruna i norr och är uppdelade i två bolag - Bilbolaget Nord och Bilbolaget Norrbotten. Bilbolaget tar hand om allt som har med kundens bilägande att göra. Allt för ett smidigt bilägande - där våra värdeord är omtanke, tillgänglighet, kompetens. Omsättningen år 2017 uppgick till ca 2,5 mdr.

Bilbolaget strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. De välkomnar därför sökanden med olika bakgrund. Bilbolaget erbjuder goda karriärmöjligheter och ett öppet, trivsamt klimat på arbetsplatsen. Företaget vilar på starka värderingar där kunden alltid står i fokus.

Gå gärna in på Bilbolagets hemsida för att läsa mer: www.bilbolaget.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 maj 2021
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager

Inga fler liknande jobb tillgängliga