Combitech · Publicerad 12 apr

Till Combitech i Umeå söker vi nu ytterligare en cybersecuritykonsult. Har du tidigare erfarenhet av cyber security och ILS? Då är du personen vi söker. I den här rekryteringen samarbetar vi med vår partner Poolia. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll inom Cyber Security och ILS

Som konsult hos Combitech får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden. Hos oss kan du förvänta dig inspirerande uppdrag, spännande materiel och riktigt bra kollegor. Vi söker dig som vill arbeta med ILS-frågor tillsammans med våra kunder under försvarsdepartementet inom Signalskyddsområdet. Arbetet är mycket omväxlande och omfattar allt från framtagande av underhållsanalys, underhållsplan, reservdelsberedning till LCC.

I din roll som konsult är du Combitechs ansikte utåt och genom din erfarenhet och kompetens bidrar till att utveckla våra kunders affärer. Dessutom är du en viktig del av ett internt kompetensnätverk, där du med hjälp av erfarenhetsutbyte och lärande tillsammans med andra kollegor bidrar till att vi tar fram de allra vassaste lösningarna inom området.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig med några års erfarenhet inom cyber security och ILS. Din arbetslivserfarenhet är viktigare än din utbildningsbakgrund men har du en högskoleexamen är det ett plus.

Som person har du ett stort intresse för teknik och uppskattar att arbeta både i större leveransprojekt och i mindre uppdrag. Du har god analytisk förmåga och trivs där du får en stor portion av personligt ansvar. Du kan hantera stora mängder information på ett strukturerat sätt och har en förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 maj
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga