GB Glace · Publicerad 3 feb 2021

GB Glace behöver fler säljande chaufförer inför sommaren! Vill du ha ett socialt och självständigt sommarjobb? Tycker du om att träffa kunder och att köra bil? Ta då chansen att få ett riktigt glassigt arbete!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker chaufförer till GB Glace för uppdrag som sträcker sig från mitten av mars till och med augusti. Vi söker fyra chaufförer som kan arbeta under hela perioden. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos GB.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och GB´s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som chaufför hos GB ansvarar du för din egen bil som du ser till är lastad med rätt sortiment och att varorna når kunderna på bästa sätt. Du kommer att göra affärer direkt hos kunderna och därför förväntas du vara positiv och tillmötesgående, samt ha ordning och reda runt omkring dig. Utöver att sälja glass till butikerna levererar du många andra kända varumärken. Du utgår från ett körschema och har samma återkommande kunder varje vecka. I arbetet finns olika turer och i två av dem förekommer övernattningar en eller två gånger i veckan. Arbetet är förlagt måndag-fredag.

Vi söker dig som

Har C-körkort och vill ha ett trevligt arbete över sommaren där du är tillgänglig för att arbeta heltid mars-augusti. För arbetet krävs YKB.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos GB. Vi ser därför att du är positiv och tillmötesgående i mötet med kunder och kollegor då du är ansiktet utåt för GB och de andra varumärkena som du levererar. Vidare ser vi att du är ordningsam och lyhörd för dina kunder. Goda kunskaper i svenska är ett krav för tjänsten.

START: Mars
OMFATTNING: Heltid mars-augusti
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

"GB Glace är Sveriges största glassvarumärke och väldigt omtyckt av många- 1942 började våra grundare att sprida glädje med gladd runtom vårt avlånga land. Med glass kom lyckliga hjärtan som är öppnare mot varandra - en sann barriärsmältande delikatess!" Läs gärna mer om GB Glace på deras hemsida.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 mars 2021
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Chaufför

Inga fler liknande jobb tillgängliga