HEAB Stängsel · Publicerad 7 juni 2021

Vill du ha ett fritt arbete där du får vara ute och arbeta med kroppen? Nu har du möjlighet att bli stängselmontör hos HEAB - De söker nu två nya kollegor som de kommer lära allt de kan!

Sök tjänsten redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för HEABs räkning två stängselmontörer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos HEAB under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och HEABs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

Som stängselmontör arbetar du med montering av områdesskydd. Du tillsammans med en kollega får ett uppdrag av din arbetsledare som ni sedan åker ut och utför på plats hos kund. Vid montering av stängsel ingår även gjutning. Det är ett socialt arbete och du är ansiktet utåt för HEAB, du sköter även viss kontakt med kunder och leverantörer.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Montering av diverse områdesskydd
  • Gjuta för stängsel
  • Hålla dialoger kunder och leverantörer
Arbetet som stängselmontör är fritt och du får vara ute och arbeta fysiskt, vilket dina kollegor ser som några av de bästa förmånerna med tjänsten. Här finns också goda utvecklingsmöjligheter för dig som är på hugget!

Vi söker dig som

Vill ha ett aktivt arbete där du arbetar bra med andra samtidigt som du gärna tar eget ansvar. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med stängselmontering eller annat fysiskt arbete, men detta är inget krav. Det som krävs är att du har B-körkort och vi ser även positivt på om du har BE eller B96 för att ha möjlighet att transportera material till arbetsplatsen.

Som person ser vi att du är ansvarstagande och prestigelös, då du är ansiktet utåt för företaget samt arbetar med varierande arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du tycker om att arbeta och har ett driv att utvecklas. HEAB kommer att göra allt för att du ska få de bästa möjligheterna till utveckling och därför ser vi att du tar vara på den möjligheten och att du vågar ta egna initiativ!

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

HEAB stängsel levererar stängselanläggningar och system för yttre säkerhet till företag, fastighetsbolag, kommunala förvaltningar och till privatpersoner. De levererar trädgårdsstängsel, viltstängsel, grindar och stängselsystem för offentliga miljöer som skolor och idrottsplatser. De erbjuder även kompletta säkerhetslösningar med projektering, material och montering.

Läs med på www.heabstangsel.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
17 aug 2021
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Säkerhet & Skydd
Underkategori
Bevakning

Inga fler liknande jobb tillgängliga