Komatsu Forest AB · Publicerad 12 okt

På Inköpsavdelningen finns våra Strategiska inköpare som upphandlar produkter och tjänster för Komatsu Forest's verksamhet. Vårt årliga inköpsvärde är ca 1,8 miljarder kr.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår inköpsprocessens olika upphandlingsdelar såsom offertförfrågningar, förhandlingar, leverantörsval, tecknande och upprätthållande av avtal. Du kommer också att arbeta med att vidmakthålla och förbättra leverantörernas prestanda i samarbete med våra materialplanerare och leverantörskvalitetstekniker. Komatsu Forest har ett brett inköpssortiment som vi kan anpassa mot dina kvalifikationer och tidigare inköpserfarenheter.

Personliga egenskaper
Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du är både initiativrik och affärsmässig. Du har en god samarbets-förmåga och tycker om att utveckla långsiktiga relationer både internt och externt. Att se sammanhang, prioritera rätt frågor och jobba strukturerat är naturligt för dig.

Du kommunicerar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift. Det är meriterande om du kan kommunicera på ytterligare språk.

Vi tror att du har högskoleutbildning med inriktning på handel, logistik och/eller teknik. Du har inköpserfarenhet och gärna erfarenhet av internationell handel eftersom vi ingår i en stor koncern med många utländska leverantörer.


Placeringsort
Umeå

Vid frågor kontakta;
Inköpschef Lars Lindqvist lars.lindqvist@komatsuforest.com eller 090-709458.

Fackliga kontaktpersoner nås via vår växel 090-70 9300

Välkommen med din ansökan och CV senast 181028 till: humanresources@komatsuforest.com

Märk Ansökan med: "Inköpare"

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med försäljare i samband med rekryteringen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Komatsu Forest är en av världens största tillverkare av skogsmaskiner. Vi är verksamma på alla viktiga skogsmarknader och har ett komplett utbud av maskiner, tjänster, service och reservdelar för det moderna skogsbruket. Vår vision är att vara en oumbärlig samarbetspartner för professionella skogsmaskinsägare.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Komatsu Forest AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga