Mars Nordics · Publicerad 18 okt

Vi erbjuder dig frihet under ansvar och möjligheten att göra en markant skillnad i vardagen. Hos oss får du det bästa av två världar - känslan av att vara en del av teamet hos en liten lokal enhet och samtidigt vara en del av en av världens största privatägda verksamheter. Mars är en arbetsplats med en dynamisk och informell kultur, men med klara principer, som har guidat oss till framgång genom lång tid. Som medarbetare blir du belönad i förhållande till de resultat du uppnår.

Befattningen innebär att du kommer att arbeta med våra produkter på dagligvaruhandeln och de huvudsakliga arbetsuppgifterna är bland annat att:
  • Ansvara och utveckla distriktet enligt vår strategi
  • Bygga långsiktiga och starka kundrelationer för Mars i butik
  • Driva kvalitet och skapa utrymme för våra produkter och arbeta med dess placering i hyllan
  • Ge butikerna råd och stöd med säljfrämjande åtgärder, för att maximera försäljningen ut ur butik
  • Fokusera införsäljningen på utvecklingen av kategorin samt butikens lönsamhet.
  • Sälja in kampanjer, nyheter samt exponering i butik
Om tjänsten:

Vi söker en säljare till distrikt Västerbotten.
Start snarast, heltid, tillsvidare, gärna med utgångspunkt Umeå med omnejd.

Om dig:

Du har några års erfarenhet av försäljning, gärna inom dagligvaruhandeln/FMCG. Ditt engagemang, din vilja och förmåga att lära och utvecklas, samt att du är driftig, öppen och professionell är mycket viktigt. Samtidigt är du en teamplayer som gör en extra insats för att bidra till teamets gemensamma målsättningar. Du har lätt för att kommunicera och kan formulera dig på svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har lätt för att föra en diskussion gällande butiksekonomi och kategoriutveckling.

Ansökan & mer information:

För information om ansökningen och vidare process vänligen kontakta Jonna Warnerbring på jonna.warnerbring@roirekrytering.se

För mer info om tjänsten kontakta rekryterande Pär Gustavsson på par.gustavsson@effem.com.

Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökan via e-post.

För att skicka in din ansökan, klicka på ”sök tjänst" snarast möjligt. Vi sköter urvalet av kandidater löpande så vänta inte med att söka.

Välkommen med din ansökan!

Om Mars:

Mars Nordics är en del av Mars Inc., som är en av världens största privatägda verksamheter med 80.000 medarbetare i mer än 74 länder världen över. Mars marknadsför en rad kända varumärken, som bl.a. Mars®, M&M's®, Snickers®, Twix®, Extra®, Skittles®, Uncle Ben's®, Dolmio®, Whiskas® och Pedigree®.

Mars Nordics är del av den Europeiska organisationen som finns i fler än 30 länder. I Norden är vi drygt 275 medarbetare med kontor i Köpenhamn, Stockholm, Oslo och Helsingfors. För ytterligare information besök gärna vår hemsida på www.mars.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik

Inga fler liknande jobb tillgängliga