Maxkompetens · Publicerad 26 sept

Dina arbetsuppgifter
Vill du arbeta med systemutveckling på ett företag som står på frontlinjen av digitalisering?
Vår kund söker erfarna Utvecklare som vill vara en del av stora projekt och systemarbeten. Är du någon som vill vara agil genom stora delar av utvecklingsprocessen från idé och design till test och verifiering? Tveka då inte att skicka din ansökan idag!

Du kommer att arbeta som en del av ett team där ni tillsammans bygger framtidens system inom digitala verktyg, Telecom och mobila lösningar. Samarbete och flexibilitet kommer att vara kritiskt då ni tillsammans arbetar mot gemensamma mål trots att delar av arbetet sker individuellt.

Ta nästa steg i din karriär och hjälp till att skapa ett innovativt digitalt ekosystem tillsammans med Tieto!

Din profil
Du har någon av följande examen
  • Datavetenskap
  • Interaktion och Design
  • Innovativ Programmering
  • Systemarkitektur
  • Motsvarande programmeringsinriktad utbildning
3 + år erfarenhet av arbete inom programmering, systemutveckling eller motsvarande

Kunskap inom C, C++, Java, C#, Python och/eller .Net

Sista ansökningsdag
Intervjuer och rekrytering sker löpande

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

Om kunden
Tietos mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden.

I en snabbt föränderlig värld kan varje bit av information användas för att skapa nytt värde. Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. Vi har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder vår mjukvara och våra tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

Tieto utgår från ett starkt nordiskt arv och kombinerar global förmåga med lokal närvaro. Huvudkontoret ligger i Esbo, Finland, och bolaget sysselsätter omkring 14 000 experter i cirka 20 länder. Tietos omsättning är cirka 1,5 miljarder euro.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 okt
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare