NTI-Skolan · Publicerad 13 okt 2020

Vi erbjuder dig, lärare eller lärarstudent, en möjlighet till extrajobb där du får tillfälle att använda och utveckla din kompetens inom distansutbildning hos en av Sveriges främsta utbildningsanordnare inom distansutbildning.

Under höstterminen med start löpande söker vi vikarier i samtliga gymnasiala ämnen. Majoriteten av våra medarbetare utgår i från våra kontor i Umeå och Stockholm, men vi har lärare som arbetar från hela världen hos oss. NTI-skolan är Komvux på distans.

Som lärare på NTI-skolan är det din uppgift att undervisa och handleda elever på distans via Microsoft Teams och vår egen lärplattform OmniWay. Kurserna du undervisar i är skapade utifrån Skolverkets kursplaner och kunskapskrav. I dina arbetsuppgifter ingår att bedöma uppgifter, svara på frågor via telefon och meddelanden samt genomföra muntliga uppgifter.

Arbetet på NTI-skolan är flexibelt och du har stora möjligheter att organisera och planera din arbetstid tillsammans med ansvarig rektor. Du ingår i ett arbetslag där det kollegiala lärandet är av stor vikt och är en av framgångsfaktorerna för NTI-skolan.

Vi värdesätter kvalitet, frihet och trygghet, både för våra elever och för vår personal. Detta resulterar i nöjda medarbetare och en hög rekommendationsgrad från våra elever.

Besök gärna vår webbplats för mer information om NTI-skolan.

www.nti.se

Vi ser fram emot din ansökan och anställer löpande!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
NTI-skolan är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag, specialister på lärarledd vuxenutbildning på distans. Vi har bedrivit distansundervisning i över 50 år och drygt 35 000 elever väljer varje år att studera på distans hos oss. Genom en digitaliserad skola vill vi göra individanpassad utbildning tillgänglig för alla, oberoende av tid, rum och livssituation. Med kvalitet, kompetens och personlig kontakt vill vi hjälpa människor till nästa steg i livet.

NTI-skolan är del av AcadeMediakoncernen som är norra Europas största privata utbildningsanordnare. Drygt 76 000 elever och föräldrar har valt Academedias förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Ytterligare 100 000 vuxna går på någon av Academedias vuxenutbildningar under ett år. AcadeMedia finns över hela Sverige och har även förskolor i Norge och Tyskland. Totalt har AcadeMedia över 600 enheter och cirka 17 000 medarbetare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 dec 2020
Ort
Umeå
Anställning
Extrajobb
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare

Inga fler liknande jobb tillgängliga