Norrtåg AB · Publicerad 31 okt

Vi söker en serviceinriktad administratör som är bra på att kommunicera. Tjänsten är på 60%, med start senast 1 Januari och beräknas pågå fram till sommaren med goda chanser för rätt kandidat till fast anställning. Vi söker i första hand en god lagmedarbetare eftersom samarbete i denna roll är väldigt viktigt. Vi har löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Utöver sedvanliga administrativa arbetsuppgifter som dokumenthantering så kommer det förekomma sammanställning av information och statistik. Du kommer att stödja administrationen i den dagliga driften:
  • Vara ett administrativt stöd till organisationen och Norrtågs intressenter
  • Följa upp och sammanställa resandeutveckling samt trafikkvalitet
  • Daglig uppföljning av fordonsunderhåll
  • Sammanställa kvalitetsrapporter
  • Samla statistik och presentera den snyggt
  • Sköta och uppdatera hemsidan
  • Arbeta som registrator
Om dig

För att klara uppdraget på ett bra sätt behöver du besitta en god kommunikativ förmåga, vara serviceinriktad, noggrann och strukturerad samt ha en god portion tålamod och ha en förståelse för att jobba i en politikerstyrd organisation. Du behöver en god förmåga att självständigt driva egna arbetsuppgifter. Vi ställer höga krav på god datavana i Office-paketet och att du är trygg i att hantera dokumenthanteringssystem och databassystem. Du kommer främst att arbeta i databashanteringssystemet QlikView och Officesystemet. Meriterande är om du har: ett intresse för att arbeta med siffror och statistik. Att du har en god blick för detaljer och ett prestigelöst förhållningssätt till att arbetet blir bra utfört. Det är extra meriterande om du har arbetat med eller har utbildning mot ekonomi. Det finns möjlighet att tjänsten kan komma att utökas om du har rätt kunskaper/erfarenheter inom ekonomi.

Norrtåg AB är beställare som ägs av Regionala kollektivtrafikmyndigheterna (RKM) i Norrbotten och Västernorrland, Länstrafikbolaget Västerbotten och Region Jämtland Härjedalen

Bakom varumärket Norrtåg står Norrtåg AB, som ägs av länstrafikbolagen i Sveriges fyra nordligaste län med uppgift att upphandla persontågstrafiken där. Det övergripande målet med trafiken är att tillgodose behovet av arbets- och utbildningspendling i regionen samt att skapa kopplingar mot den nationella tågtrafiken i övrigt.
Medarbetarna på Norrtåg AB kör inga tåg själva. Däremot upphandlar bolaget operatör, alltså den som ska utföra trafiken.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration