Poolia Engineering · Publicerad 23 okt

Till Tieto söker vi nu en, SW Designer / Mjukvaruutvecklare som kommer att ingå i ett existerande team på totalt 8 personer i Umeå, där vi samarbetar med ett mindre team på Tieto i Tjeckien samt med kund-team i Stockholm och Indien. Vi jobbar agilt, med Scrum som arbetsmetodik, vilket innebär tätt samarbete i teamet, dagliga scrummöten och stort fokus på att teamet samarbetar bra. Du ska vara intresserad av mjukvaruutveckling/programmering och ju mer programmeringserfarenhet/kurser du har med dig desto bättre. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i Tietos Toolsverksamhet där de samarbetar med ett mindre team på Tieto i Tjeckien samt med kund-team i Stockholm och Indien. Vi jobbar agilt, med Scrum som arbetsmetodik, vilket innebär tätt samarbete i teamet, dagliga scrummöten och stort fokus på att teamet samarbetar bra.

Arbetsuppgifterna innebär att stötta våra kunders utvecklingsorganisationer i arbetet att uppnå ökad mjukvarukvalité, proaktivitet och effektivitet genom att ta fram och underhålla mjukvaruverktyg för den utvecklingsmiljö de arbetar i.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är intresserad av mjukvaruutveckling / programmering och ju mer programmeringserfarenhet /kurser du har med dig desto bättre. Jobbet kräver hög noggrannhet, eget driv men ställer också höga krav på samarbete med andra.

Kompetenser som kommer till nytta är tex, Java, Ruby och Groovy. Erfarenhet av Open Source (tex Jenkins plug-in, JobDSL, NodeJS, React UI Framework, Nexus, junit, Apache Tomcat, Docker) är mycket meriterande, men inte ett krav.

God engelska är dock ett krav, både i skrift och tal.

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 nov
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga