Poolia IT · Publicerad 16 feb

Till en offentlig verksamhet söker vi nu en Systemutvecklare som även kommer att få arbeta som Scrum Master. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt och en tillsvidare tjänst. Så är du intresserad, skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Utvecklare kommer du att få arbeta med både nyutveckling och underhåll utav både egenutvecklade och andra system.

Du får arbeta både med back-end i bland annat C# och .net samt front-end och då främst i CSS och JavaScript.

Utöver din roll som utvecklare kommer du även få ett Scrum master ansvar för utvecklingsteamet.

Din profil

Vi söker dig som är en erfaren utvecklare och som har tidigare erfarenhet som Scrum master.

Du har ett brinnande intresse för och expertkunskaper inom systemutveckling och som drivs av utmanande problemställningar. Har du dessutom en formell utbildning med inriktning systemutveckling och systemutveckling i agil utvecklingsmiljö och goda kunskaper i utveckling av responsiva sidor är det meriterande.

Du kommer till en engagerad och kreativ grupp som verkligen brinner för att utveckla både sig själva och verksamheten.

Meriterande om du har kunskap om Azure och App-utveckling.

Du jobbar bra så väl enskilt som i grupp, är organiserad men ska samtidigt kunna styra om skutan ifall vinden vänder. Med andra ord, du ska gilla att jobba Agilt.

Specialist inom IT

Liksom du är vi på Poolia specialister inom IT, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat miljö-, energi-, infrastruktur-, fordons-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 mars
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga