Poolia IT · Publicerad 24 sept 2019

Vill du jobba med moderna verktyg och intressant teknologi? Du erbjuds en tjänst som Utvecklare med trevliga kollegor och på ett bolag som ligger i framkanten av den digitala transformationen. Vill du vara med och utveckla heltäckande digitala lösningar - allt från verktyg till avancerade analysplattformar och digital annonsering? Skicka då in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vi är ett team med utvecklare, UXare, analytiker och projekledare. Som Utvecklare hos oss får du möjlighet att jobba med ett brett spektrum av teknologier, allt från modern webb- och apputveckling till AI och machine learning med massor av data. Vi jobbar snabbt och effektivt i agila team med korta ledtider och högt i tak.Hos oss får du exempelvis bekanta dig med: React/React NativeiOS / Android - Swift, KotlinTypeScript Redis Rabbit MQ Amazon Redshift Kubernetes Docker Java Google Cloud / AWS

Vi tror att man presterar bäst om man trivs riktigt bra på jobbet, och lägger därför stor vikt vid att tillsammans skapa ett schysst och härligt arbetsklimat.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Vem är du?

Vi tror att du vill jobba tillsammans med ett riktigt vasst team och är intresserad av att bygga komplexa, skalbara distribuerade system med ett DevOps-tänk. Du har en utbildning i datavetenskap eller motsvarande och ett djupt personligt intresse för mjukvaruutveckling. Vi tror antingen att du har några års arbetserfarenhet, eller har deltagit i något open source-projekt. Oavsett vilket - vill vi träffa dig!

Om verksamheten

Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
27 okt 2019
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga