Poolia Kontor · Publicerad 12 feb

Till vår kund i Umeå söker vi nu en Administratör / kontorsassistent. Uppdraget är på 50% start så snart som möjligt. Du har möjlighet att själv förlägga dina arbetstider inom ramarna måndag-fredag mellan kl 07.00- 16.30

Arbetsuppgifter

Som Administratör / Kontorsassistent kommer du att arbeta med att beställa kontorsmaterial, boka möten, sköta konferenslokaler, administrera passerkort och ha hand om posten.

Du kommer att få vara i en servicefunktion med där du hjälper till, assisterar och fixar utifrån va det finns för behov.

Tjänsten är på 50% men du har möjlighet att själv förlägga ditt schema, det kan därför passa dig som är student och vill få erfarenhet från administration och kontorsarbete.

Din profil

Vi söker dig som talar och skriver svenska och engelska flytande och har goda kunskaper i Office-paketet. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du studierar inom administration/service/ekonomi inriktning.

För att trivas i en konsultroll är det av vikt att du som person är öppen, analytisk och självgående. Du bör ha en god kommunikativ förmåga, intresse för affärsmannaskap och en naturlig känsla för service!

Konsultrollen

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
3 mars
Ort
Umeå
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent