Poolia Life Science · Publicerad 14 mars

Vi söker nu flera Laboratorieassistent till SLU i Umeå med start så snart som möjligt. Uppdraget är på heltid och till att börja med under sex månader. Goda möjligheter finns sedan för fortsättning. Du kommer att få arbeta med sterilarbete och vävnadskulturer i odlingsanläggning. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Laboratorieassistent kommer du främst att arbeta med sterilarbete och vävnadskulturer i odlingsanläggning. Du kommer att utföra rutinanalyser arbeta med sterilteknik. Det rör sig om rutinarbete med växtvävnadskulturer. Man arbetar vid sterilbänkar, klipper, flyttar blad och stambitar mellan burkar och plattor med odlingsmedier. Man kommer också kunna hjälpa till med medietillverkning samt sterilisering/autoklavering.

Vem är du?

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet utav arbete som Laboratorieassistent, alternativt att du läst till biomedicinsk analytiker eller har motsvarande dokumenterad kompetens inom biomedicin/kemi/kemiteknik.

För att passa för den här tjänsten ser vi att du som person är strukturerad, ansvarsfull, noggrann och flexibel. Arbetet innebär också täta kontakter med forskare, doktorander och studenter i en delvis internationell miljö. Du bör därför ha lätt för att kommunicera och kunna använda svenska och engelska obehindrat såväl muntligt som skriftligt. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga, förmåga till självständigt arbete och personlig lämplighet för arbetsuppgifterna.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och livsvetenskapsföretag. Så, vare sig du är intresserad av mikrobiologi, kemi, regulatoriskt-, miljö- eller kvalitetsarbete, marknad och försäljning har vi en tjänst för dig.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga