Poolia Umeå AB · Publicerad 22 okt

Till Fobta i Umeå söker vi nu en Arbetsledare inom bygg. Fobta utför många avancerade byggarbeten, till största delen tak och fasadentreprenader och behöver därför utöka med en Arbetsledande byggnadsarbetare. Vill du vara med i leveransen och överträffa kundens förväntningar? Då kan det här vara en tjänst för dig! Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt, så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare kommer du att arbeta med att planera och styra det dagliga arbetet i projekt så att allt flyter på som det ska utifrån tidsplan och budget. Du ska ha ständig koll på vad som behöver göras, hur det ska göras och vilka material som behövs på plats. Du kommer att vara ute på byggplatsen och ha kontakt med personal och leverantörer samt även själv delta praktiskt i arbetet. Rollen som Arbetsledande byggnadsarbetare på Fobta innebär både praktiskt snickeriarbet, arbetsledning och även en del administration där du kommer att hantera planering, mötesbokning, dokumentation samt beställning av resurser och material m.m och rapportera till platschef.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet från bygg, gärna som snickare eller arbetsledare. Du är en god kommunikatör, både på svenska och engelska. Som person är du social, ansvarsfull och du ska våga visa framfötterna. Du ska ha en naturlig förmåga och en fallenhet av att ta ansvar och vilja utvecklas i din roll som ledare. Du ska kunna arbeta utifrån en helhetssyn, fungera som en spindel i nätet och arbeta strukturerat.

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Fobta AB är ett bygg bolag med affärside att bedriva entreprenader i huvudsak med hjälp av underentreprenörer, arbetena består till största delen av tak och fasadentreprenader, just nu har vi många uppdrag i Umeå av mer avancerade byggarbeten.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 nov
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Poolia