Poolia Umeå AB · Publicerad 1 okt

Vi på Poolia rekryterar ständigt nya talanger inom olika områden och samarbetar med många olika företag, både inom den privata och offentliga sektorn. Ett område som ofta är ett återkommande önskemål från våra kunder gällande rekrytering är säljare, vilket innebär att vi ständigt söker nya kandidater till kommande tjänster som öppnas upp i Umeå regionen. Genom att söka denna tjänst öppnar du upp dina möjligheter för varierande utmaningar, samtidigt som du breddar ditt kontaktnätverk.
Vi söker dig som både är erfaren och dig som är i början av din säljkarriär och vill satsa hårt för att nå långt inom yrket! Du sätter dig in i kundens behov, föreslår lösningar, genomför försäljningen och är mån om att bevarar långsiktiga kundrelationer.

Arbetsuppgifter

De olika säljtjänsterna som vi söker varierar från gång till gång och detta också beroende på vilket företag det är som gör en beställning via oss. Olika områden som vi arbetar med kan vara inom IT, Teknik, Marknadsföring, Media och mycket mer. Variationen på tjänsterna är i vilket fall stor och kandidatbasen vi söker efter är därför väldigt bred. Alla typer av säljkompetenser och erfarenheter är mycket välkomna att söka.

Exempel på vanligt förekommande tjänster kan vara:
  • Account Manager
  • Key Account Manager
  • Fältsäljare
  • Innesäljare
  • Säljare
  • Kundansvarig
Om dig

Vi söker dig som vill ta nästa steg i din säljkarriär. Grundkraven är att du har en yrkesmässig bakgrund inom försäljning, talar och skriver god svenska och har körkort för personbil. Meriterande är även teknikintresse och universitetsutbildning inom ekonomi/marknadsföring.

Vi söker efter alla typer av säljare, både junior och senior. Då kraven på ens säljprofil kan variera beroende på vad företag har för krav, stänger vi inte dörrarna för någon. Dock är det alltid meriterande att ha erfarenhet av sälj med sig i sitt bagage, också om du har arbetat inom något särskilt affärssystem sedan tidigare. Meriterande är också om du har någon typ av eftergymnasial utbildning, särskilt inom ekonomi/marknadsföring/sälj.

När det kommer till säljare lägger vi väldigt stort fokus på din personlighet vid rekryteringen. Då du ständigt ska vara i kontakt med kunder krävs det att du har rätt inställning och rätta karaktärsdrag. Men, grundläggande för säljtjänsten bör vara att du är driven, resultatfokuserad, professionell, ödmjuk och en bra lyssnare. I din ansökan ber vi gärna dig att bifoga ditt CV eller din LinkedIn-profil så kontaktar vi dig när din profil matchar kommande rekryteringsuppdrag!

Du är en social och utåtriktad person med stort driv. För att lyckas krävs det att du visar engagemang och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team. Vidare ser vi att du är tävlingsinriktad och trivs med att få arbeta i ett högt tempo. Du är målmedveten och vet att hög aktivitetsnivå ger bäst resultat.

Poolia målsättning

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga