Poolia Umeå AB · Publicerad Idag 00:00

Till vår kund i Umeå söker vi nu en IT-specialist. Du som vi söker har tidigare arbetat med lagringslösningar i någon form - exempelvis molntjänster och virtuella servermiljöer. Vår kund är ett IT-bolag i absoluta framkant vad det gäller IT-infrastruktur. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-specialist arbetar du tillsammans med drivna kollegor i ditt team med vårt datacenter och dess komponenter. I rollen kommer du att arbeta med systemlösningar. Detta innebär att ta reda på hur mjukvara fungerar i olika lagringssystem genom att bygga systemen samt undersöka dem för att se att allt fungerar. Du är del av byggnation av molnmiljöer för företagets kunder där du anpassar och konfigurerar dessa enligt önskemål.

Vem är det vi söker?

Du som söker kan vara junior i rollen eller vara mer erfaren men vi ser gärna att du har en bred förståelse för IT-frågor och har någon typ av tidigare erfarenheter av lagringslösningar och molntjänster.

Meriterande är om du
  • tidigare arbetat med virtuella servermiljöer - gärna både från VMware och Hyper-V.
  • har erfarenhet av ITIL eller ISO 27001
Som person är du en strukturerad lagspelare med ansvarskänsla och högt kundfokus. Du tar dig lätt an nya uppgifter och arbetar systematiskt. Du är en nyfiken person och har ett driv att ständigt utvecklas.

Om Poolia

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 jan
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga