Poolia Umeå AB · Publicerad 26 juni

På grund av ett ökat behov söker vi nu kundtjänstmedarbetare till vår konsultverksamhet i Umeå. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Exempel på arbetsuppgifter som kundtjänstmedarbetare:
  • Hantera kundförfrågningar och support via telefon, mail eller i direktmöte med kunder- såväl med privatkunder som företagskunder
  • Rådgivning till kunder
  • Hantering av kundinformation, avtal osv.
  • Diverse kontorsstöd
Vi ser att du är en social och serviceinriktad person som är van vid kundkontakt. För att lyckas väl i rollen ser vi att du är en person som är lösningsorienterad och hjälpsam mot såväl kunder som medarbetare.

Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Om Poolia

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 aug
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga