Poolia Umeå AB · Publicerad 20 nov

Vi söker nu redovisningsekonomer för konsultuppdrag i Umeå med omnejd. Uppdragen varierar i omfattning och även kraven på erfarenhet kan variera. För dig som söker en ny utmaning på heltid eller deltid kan dessa tjänster vara intressanta för dig.

Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom ute hos våra kunder kan dina arbetsuppgifter komma att variera. Exempel på kommande arbetsuppgifter kan till exempel vara:
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Moms och skattedeklarationer
  • Alla bokslut
  • Årsredovisningar
  • Rapportering.
Om dig

Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, det är meriterande med några års erfarenhet av helheten inom redovisning samt ett brinnande intresse för siffror. Goda kunskaper i Excel är en grundförutsättning för att klara jobbet. Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Vi söker dig som vet att du trivs i och passar in i en dynamisk verksamhet som kräver initiativförmåga, ansvarskänsla och flexibilitet. Du är noggrann och omsorgsfull samt en duktig problemlösare. Vidare har du en god samarbetsförmåga och bör vara van att arbeta i grupp samt är van att möta månatliga deadlines.

Om Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig diverse förmåner så som; friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och regelbundet anordnade sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 jan
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid, Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi