Poolia Umeå AB · Publicerad 19 jan

Vad är rätt jobb för dig? Den frågan ställer vi våra kandidater varje dag. Vår övertygelse är att framgångsrika företag byggs av människor som arbetar där, inte på grund av vad de kan, utan för vad de kan åstadkomma. Nu söker vi några som kan hjälpa oss vid matchningen mellan rätt person och rätt företag. Omfattning utav antalet timmar är enligt överenskommelse med hur mycket du har möjlighet att arbeta samt vårt behov.

Poolia är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering och personaluthyrning, med tillsättningar inom hela tjänstespannet från generalister till kvalificerade specialister och chefer. Vi söker dig som vill bli vår nästa Rekryterare / Researcher på Poolia i Umeå.

Arbetsuppgifter
  • Bygga nätverk i LinkedIn och aktivt searcha potentiella kandidater
  • Producera digitala platsannonser
  • Initial kontakt med kandidater via telefon eller Skype
  • Hålla intervjuer
  • Delaktig i utvecklingsprojekt för effektivisering
  • Vara en ambassadör för Poolia i kontakten med kandidater och kunder
  • Ringa referenser
  • Göra urval bland kandidaterna.
Att vara Rekryterare / Researcher på Poolia innebär ett varierat arbete där det är viktigt med hög servicenivå såväl internt som externt. För oss är det viktigt att både kunden och kandidaterna får en positiv upplevelse av rekryteringsprocessen. I rollen kommer du att arbeta med kandidater men även direkt mot kunder inom den offentliga sfären och inom det privata näringslivet. Du arbetar tillsammans med erfarna rekryteringskonsulter och konsultchefer och du kommer vara delaktig i samt ansvara för vissa delar i vår rekryteringsprocess. Dina arbetsverktyg är till största delen digitala och din kreativitet styr hur du utnyttjar dessa.

Din profil

Du studerar relevant akademisk utbildning med beteendevetenskaplig inriktning alternativt är utbildad kommunikatör eller personalvetare och har gärna några terminer kvar på din utbildning.

Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll inom rekrytering, HR eller kommunikation och är van att nätverka och administrera. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är mycket serviceorienterad och är van vid att snabbt processa dina uppgifter. Du trivs att arbeta med ett stort kontaktnät, tar gärna egna initiativ och är proaktiv i det dagliga arbetet. Ditt arbetssätt är noggrant, strukturerat och effektivt. Du har lätt för att prioritera i ett mycket detaljrikt arbete, ofta i högt tempo och du bemöter alltid de du samarbetar med professionellt. Du drivs av resultat och mötet med människor. Din förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift är mycket god och du formulerar lätt och snabbt texter för t.ex. platsannonser. Att arbeta med olika IT-system och digitala verktyg är vardag för dig.

Om Poolia

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 feb
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga