Poolia Umeå AB · Publicerad Igår 00:00

Vi söker nu en Styrsystemstekniker inom industrin. Tjänsten är placerad i Umeå men resor ingår, heltid och tillsvidare. Är du teknikintresserad, en problemlösare och trivs med sociala kontakter så är det här en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter

Som styrsystemstekniker så arbetar du både mot fabriken och externa kunder. Både vid implementering utav nya system men även förebyggande underhåll, felsökning och reparationer.

Du har mycket kundkontakter planera själv din dag efter arbetsordrar och behov. Du har servicebil, arbetar självständigt och vid behov tillsammans med kollegor.

Resor i tjänsten är en del i arbetet.

Utbildning/erfarenhet

Du bör ha erfarenhet av service, felsökning och reparation av teknisk utrustning med fokus på kvalité och goda kundrelationer. Vi ser gärna att du har El-kompetens och tidigare erfarenhet utav att arbeta med styrsystem.

Arbetet kräver att du är strukturerad och serviceminded. För att lyckas är det viktigt att du är självgående och har förmågan att arbeta självständigt men även i grupp. Som person är du ansvarsfull och har en god social kompetens då tjänsten innebär många kundkontakter.

För tjänsten krävs B-körkort och grundläggande datorvana.

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga