Poolia · Publicerad 8 nov

Har du ett stort intresse för HR-frågor på både operativ och strategisk nivå? Vi söker nu en HR Business Partner för uppdrag hos vår globala fordonskund i Umeå! Uppdraget förväntas starta i januari för att pågå i ett halvår. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Din roll som HR Business Partner innebär att strategiskt och operativt ansvara för HR-frågor för en av företagets fabriksdelar i Umeå. Som HR Business Partner arbetar du brett inom alla HR-områden. Du är en del i ett team som bygger och utvecklar HR-funktionen. Det innebär att du har stora möjligheter att vara med och utveckla hur HR-arbetet bedrivs såväl strategiskt som operativt. Du är närvarande i verksamheten och deltar i den lokala ledningsgruppen för din fabriksdel. I rollen som HR Business Partner rapporterar du till Umeås HR-chef.

I arbetsuppgifterna ingår det bland annat att:
  • Stötta och coacha chefer med rekrytering, arbetsrätt och fackliga förhandlingar, tillämpning av lagar, avtal och policys
  • Säkerställa insamling och rapportering av HR-nyckeltal
  • Arbetsmiljöfrågor och rehabilitering
  • Lärande och utveckling
  • Ledarskap och organisationsutveckling
Vem är du?

För att passa i rollen som HR Business Partner tror vi att du har en personalvetarexamen eller liknande och gärna tidigare erfarenhet från HR-området. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi söker dig som är bra på att utveckla och bibehålla relationer på alla nivåer inom företaget. För att lyckas i rollen är du självsäker, dynamisk och har en mycket god kommunikationsförmåga. Du trivs i arbete med andra människor och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du ansvarstagande, driven och har förmågan att arbeta i ett högt tempo. Utöver detta ser vi att du har en analytisk förmåga, är beredd att ifrågasätta problem samt är en naturlig problemlösare.

Förmåner

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 nov
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration