Poolia · Publicerad 5 nov 2019

Bolaget som behöver just dig som sin nya Handläggare är ett fint, stabilt bolag med fantastiska medarbetare! Uppdraget är på heltid och startar omgående och kommer att pågå i minst 6 månader med goda möjlighet till förlängning. Har du erfarenhet av att arbeta administrativt och vill ha en bra arbetsmiljö och vara väldigt uppskattad på arbetet? Skicka då in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Om tjänsten

Som Handläggare till kundtjänst-och avtalshanteringsteamet kommer du arbeta med avtalshantering, leasing, kund- och leverantörsreskontra, kundservice samt andra sedvanliga administrativa uppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administrativt arbete och gärna även kundservice. Har du dessutom erfarenhet av avtalshantering, leasing och B2B är det meriterande. Vidare har du gymnasiekompetens och gärna någon ekonomisk inriktning eller påbyggnad. Du trivs i ett högt arbetstempo, är serviceinriktad med ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och har vilja att hjälpa.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
17 nov 2019
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang

Inga fler liknande jobb tillgängliga