Professionals Nord · Publicerad 16 juni 2021

I år har vi redan startat fem nya kontor och har fler uppstarter på ingång, hela organisationen växer så det knakar. Det betyder att det även blir mer att göra på vår ekonomiavdelning varpå vi kommer fylla på med en ekonomiassistent. Ta chansen och var med på vår tillväxtresa!

Information om tjänsten

Efter fem fantastiskt framgångsrika år med en tillväxtfart utöver det vanliga är det dags för vår Ekonomichef Rickard att få välförtjänt avlastning. Du kommer arbeta i nära samarbete med Rickard som är en omtänksam, rolig och inkluderande ekonomichef som hela organisationen älskar. Han ska lägga mer tid på strategiska arbetsuppgifter inom ekonomi varpå vi vill utöka teamet med dig som kan hjälpa honom med ekonomisk administration och på sikt växa in i din roll. Vi tror att vår ekonomiavdelning kommer växa med flertalet medarbetare närmaste åren så karriärmöjligheterna kommer vara goda. Utöver Rickard har vi en ekonomiassistent på deltid, Samuel, som arbetar i en roll som vid sidan av sina civilekonomsstudier och kommer vara en fortsatt viktig medarbetare för ekonomiteamet.

Arbetsuppgifter

Hos oss får du vara med i ett roligt skede av en kraftig bolagsresa, vår expansion är ännu inte över och vi ska växa till en halv miljard i omsättning. Vi är Sveriges mest snabbväxande bemanningsföretag så det kommer finnas mycket att göra hos oss. Du kommer sitta på vårt Umeåkontor i öppet landskap. Rollen kommer innebära varierande arbetsuppgifter som främst handlar om löpande bokföring, lönehantering, kundfakturering och ansvar för leverantörsfakturor.
  • Löpande bokföring
  • Administrera löner
  • Ansvara för kundreskontra
  • Ansvara för leverantörsreskontra
  • Enklare månadsavstämningar i samband med månadsbokslutet
  • Förbereda rapportunderlag, ta fram statistik
  • Administration som tillkommer i ett bolags uppstarsskede
Vi söker dig som

Du har god datorvana och lätt för att sätta dig in i nya system. Du har relevant eftergymnasial utbildning alternativt minst ett års erfarenhet med liknande arbetsuppgifter inom ekonomi eller redovisningsarbete. Du kan kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift. Du har god analytisk förmåga och kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av systemen Fortnox, Visma Lön och Zerolime. En bonus är erfarenhet av bemanningsbranschen men din personlighet är viktigast.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Du är prestigelös då dina arbetsuppgifter är av varierad art. Vidare så ser vi att du är flexibel och självgående samt har ett driv att vilja utvecklas. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är noggrann och strukturerad.

I den här rekryteringen kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.
Karriärmöjligheter: Bolaget växer så det kommer finnas goda möjligheter att hela tiden utvecklas i din roll.

START: oktober eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 aug 2021
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga