Ramboll · Publicerad 9 okt

Vi har vunnit 1a sträckan i Norrbotniabanan! Vill du också vara med och arbeta i projektet och hjälpa dina kollegor att utvecklas och ha möjlighet att arbeta både strategiskt och operativt! Sök då denna tjänst redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Mentor / Team leader får du en bred och varierande tjänst. Du kommer att vara mentor för teamet och har då möjlighet arbeta både strategiskt och operativt. I arbetet ingår bland annat:
  • Stötta medarbetare i deras dagliga arbete
  • Projektering (planering, dimensionering, konstruktion, samordning samt ritarbete och konceptframtagande) Vi arbetar i programvarorna NovaPoint och Civil 3D.
Du får även möjligheten att agera som uppdragsledare, vara tekniskt ansvarig för uppdrag samt hjälpa till med anbudsarbete.

Vårt växande team består i dagsläget av 15 personer. Inom den närmaste tiden planerar vi att anställa ytterligare 4-5 personer. Så vill du vara med på resan? Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete inom mark och väg. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du främst kommer att arbeta med svenska projekt och koncernspråket är engelska.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas hos Ramboll. Som person är du öppen och lyhörd. Du fungerar bra i grupp och trivs i rollen som mentor. Vidare ser vi att du tycker om och vill bidra till en miljö och kultur som är familjär och omhändertagande. Ramboll tror och satsar på sina medarbetare och tycker att det är viktigt med en bra gemenskap.

Om Ramboll

Teknik för teknikens skull är meningslös. Men rätt använd kan den förbättra både vardagen och världen. Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 13 000 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. De drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som stiftelseägt bolag har de möjlighet att leva efter deras värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar.

På Ramboll tror de att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att de med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda deras medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. De erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Ramboll har tydliga utvecklingsvägar och via deras Akademi erbjuds deras medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Deras arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Deras verksamhet är styrd av integritet där de framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Deras hållning är innovativ, analytiskt och professionell.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 nov
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga