Realsprint · Publicerad 14 apr 2021

Vi söker dig som vill vara med och ta fram framtidens mjukvara för finansieringslösningar.

Du blir en viktig del i Realsprints framtidsplaner och ni kommer över tid att tillsammans bygga ett ännu mer kompetent team för utveckling och förvaltning av befintliga och nya tjänster till stora, internationella kunder. Vill du komma till ett företag som andas kompetens, coola projekt och kul på jobbet borde du ta chansen!

Information om tjänsten

I normala fall sitter du i Umeå i Realsprints lokaler eller ute hos kund, i dagsläget arbetas det mest hemifrån. Självklart deltar du på alla härliga resor och gemensamma aktiviteter som Realsprint anordnar. Du blir en del av ett lika delar härligt som kompetent gäng som strävar åt samma håll.

Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Realsprints önskemål är att alla frågor kring tjänsten inledningsvis går till tobias.lind@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med ditt team har du en betydande roll i Realsprints framtidsplaner. Realsprint hanterar affärssystemet åt ett internationellt företag och både underhåller och vidareutvecklar detta. Du kommer i nära samarbete med kunden, som har kontor i Umeå, att underhålla och vidareutveckla systemet för att skapa framtidens system inom finans.

Vi söker dig som

har utbildning inom datavetenskap, systemvetenskap eller liknande. Du har åtminstone arbetat några år och känner dig bekväm i rollen som utvecklare. Exakt antal år är inte det viktiga, det vi vill är att du hunnit blivit bekväm med att arbeta med struktur och väldefinierade processer, hunnit stöta på problem, vant dig med att kommunicera med andra i arbetet och fått självförtroende i din yrkesroll. Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Du har förståelse för, eller erfarenhet av, CI/CD och TDD.

Meriterande:
  • Java EE
  • MSSQL
  • Hibernate
  • jBoss
  • Git
  • Microservices
  • Erfarenhet av t.ex. Azure, AWS, Google Cloud Platform eller Digital Ocean
  • Docker och Kubernetes
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Tobias Lind

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

https://realsprint.com/
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
12 maj 2021
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga